måndag 11 juni 2018

Veckans planer


Idag är det måndag och dags att återgå till vanliga rutiner, jobb och annat som tillhör vardagen. Denna vecka har jag flera roliga saker att se framemot. Alltid roligt med saker att göra och fixa, speciellt efter denna riktigt lugna helg vi haft hemma. Det ända som blivit gjort i helgen var att vila, laga mat och spendera tid utomhus. Ibland behövs såna helger helt enkelt.Måndag
Jobb hela dagen och så blir det ett möte på eftermiddagen inne i stan. Sedan tror jag att det blir ett varv in till kontoret än så inte man hamnar så mycket på minus med saldot. Kvällen tror jag kommer vara ganska lugn, kanske ett träningspass.

Tisdag
Jobb som vanligt och en lugn välförtjänt kväll efter det.

Onsdag
Dagen börjar med jobb som alla andra dagar och sedan blir det en runda in till stan med en fin vän för att införskaffa saker för helgen.

Torsdag
Jobba på som vanligt och försöka mig på en promenad om vädret tillåter.

Fredag
Veckans sista arbetsdag och tror det blir en lite kortare sådan. För på eftermiddagen bär det av till hemtrakten med fina vänner för att spendera en natt på vår sommarstuga. Ser så mycket framemot denna helg.

Lördag och Söndag
Helgen kommer troligen att spenderas i hemtrakten genom att hälsa på alla nära och kära innan det åter bär av hemåt för att förbereda sig inför en ny arbetsvecka. 

7 kommentarer :

 1. Låter som en härlig vecka du har framför dig! :)

  SvaraRadera
 2. Ha en härlig vecka! 😊

  SvaraRadera
 3. Låter som en skön vecka! 😃 Kul att åka till sommarstugan!

  SvaraRadera
 4. ser ut till att bli en bra vecka!
  Fina bilder :)

  SvaraRadera