tisdag 8 maj 2018

Bilder från de senaste dagarna.


De senaste dagarna har bara flugit iväg. Vardagarna har bestått av jobb om dagarna och vila om kvällarna. Det tar verkligen tid att bli van att bara jobba på dagarna och inte gå i skolan och plugga.  Helgen bestod av mycket skoj. Lördagen blev det en runda på loppis med en vän och lite shopping på plantagen. Hittade några till blommor som fick pryda balkongen. På söndagen kom fina mamma på besök. Vi började med några loppisar och åkte sedan till ett köpcentrum. Där fyndade jag några sittkuddar på HM home som jag kommer att visa upp då jag tänkte göra en liten uppdatering kring balkongen vår. Inne på Kicks hittade jag världens finaste scrunchie. 
Efter shoppingen blev det hämtmat och efterrätt från Aroma. Dessa cappuccino bakelser var ju så himla goda. Riktigt söta men så goda. Kan verkligen rekommenderas om ni har vägarna förbi där. Sedan bar det av till Strömsö en sväng för att kolla. Riktigt fint ställe verkligen. Kvällen avslutades för min del med hemmaträning. Verkligen skönt bara man kommer igång. Ikväll får det nog bli lite träning också. 
Har flera roliga samarbeten på gång också. Inom maj månad kommer det att komma upp en instagram tävling där du kan vinna ett x antal kg godis, dröm eller vad? Så håll utkik efter det, kommer också nämna om det på bloggen med.7 kommentarer :

 1. Härligt med en loppisrunda 🌸

  SvaraRadera
 2. Fina bilder 😍 spännande med tävling.

  SvaraRadera
 3. Vad skönt du haft det bra iallafall! :D Vinna x antal kg godis lät ju inte helt fel haha!

  SvaraRadera
 4. Så kul med Plantagen. Där hittar man alltid något fint att ta med hem. Kul med nya samarbeten

  SvaraRadera
 5. Kul med samarbeten och helt fantastiska bilder...
  /LS

  SvaraRadera
 6. Va kul med att vara där & hitta lite nya fina blommor erc

  SvaraRadera
 7. Ja du det är en stor skillnad på åh vänja om sig från skoldagarna till arbetsdagar😎

  SvaraRadera