tisdag 10 april 2018

true passion.

*innehåller adlinks från adviral.


Under mars månad återupptäckte jag flera gamla favoriter. En favorit som jag återupptäckte var denna produkt för läpparna. Bara älskar färgen och konsistensen. Gillar denna typ av produkt mera än vanliga läppstift format, denna är så smidig och perfekt att ha i väskan.Denna är alltså en långvarig favorit från Lumene. Så synd att de håller på att ta denna från marknaden i och med att de förnyade sitt sortiment. Älskar denna, speciellt färgen och den känns så bra på läpparna. En neutral färg som verkligen passar super till vardags. Dock så hittade jag några som är liknande, och som jag definitivt kommer att ge en chans då denna tar slut. Bland annat dessa är mycket lika som: Isadora Lip Desire* och  NYX Cliquey

Ni får gärna också tipsa om vet om några liknande produkter som denna.
4 kommentarer :

  1. Det kommer gå så bra, jag tror på dig. Måste också passa på att säga vilken fin blogg du har. Kram L

    SvaraRadera
  2. Tack du! Det gick riktigt bra. Åh tack så mycket, så glad jag blir! Kram.

    SvaraRadera
  3. Å vad kul att lämna ifrån sig det. Skönt att det gick bra

    SvaraRadera