tisdag 17 april 2018

Saker som gör mig lycklig just nu.Våren och fågelkvitter. Kan man annat än älska det? Ett säkert tecken på våren är att det hörs massa fåglar ute och solen börja värma. Så himla skönt tycker jag.

Att få dra på sig vårskorna och vårjackorna. Den känslan, så härligt att få klä på sig sina efterlängtade kläder som stått i skrubben under vintern.

Att jag har tiden att baka och experimentera i köket igen. I helg har det blivit tid över att baka och prova nya recept. Dessa muffins med blåbär och färskost bakades i helg. Än krävs det små förändringar innan de är perfekta.

3 ynka veckor kvar i skolan. Har svårt att tro att det stämmer men hur jag än tittar i kalendern så borde det vara tre veckor kvar. Haha.

Fyndat nya jeans på loppis från favoritmärket Zara. Jag verkligen älskar jeans från Zara, bra pris och hållbara. Och bästa av allt är att de är så himla sköna och mjuka att ha på sig. Hittade ett par dark wash på loppisrundan i lördags. Nöjd.

Härliga promenader utomhus. Har verkligen börjat njuta av att vara utomhus på promenad med hunden nu efter en kall och snöig vinter.

2 kommentarer :