fredag 6 april 2018

Resefeber.Alltså nej,vilken resefeber jag har just nu. Skulle mera än gärna åka till nått härligt ställe. En resa till Paris eller annan storstad vore helt perfekt tycker jag. Eller så en solsemester med boende på någon underbart vacker plats. Alltid kan man drömma, eller vad? Och fylla i en reselista i vänta (i hoppet) om en resa inom snar framtid.


Vilka länder har du besökt? Sverige, Spanien, Turkiet, Danmark och Frankrike. 


Favoritland att besöka? Hittills har det nog varit Frankrike, Paris. Älskar staden, så vackert och fint. Lite turistigt kanske, men så härligt. 


Favoritstad som turist? Stockholm måste jag säga, relativt nära och finns ju enormt att göra. En stad jag absolut och gärna besöker flera gånger.Favoritstad som bofast? Min fina hemstad Karleby. Skulle nog inte byta ut det mot nått, trivdes och kommer att trivas där super.


Favoritstrand? Måste vara tråkig och säga vår sommarstuga strand, haha. Bara älskar den, och bäst av allt är två stycken egna stränder vi har. Är så lyckligt lottad då jag har möjligheten att spendera tid på ett sånt vacker ställe.


Sämsta stället du besökt? Här måste jag nog lämna tomt, tycker alla resor jag gjort varit riktigt lyckade. Om jag ändå är tvungen att nämna nått negativt angående nått ställe är det nog Köpenhamn och detta på grund av prisklassen. Annars kunde jag åka dit närsomhelst åter.


Bästa shoppingen? Paris, definitivt. Där finns favoritbutikerna Forever 21 och Zara. 


Vart vill du åka? Om jag får drömma så skulle jag gärna vilja besöka London, Norge eller Rom. Konstigt nog drömmer jag inte om ställen som Bali eller Thailand.


Vad har du för resor planerade? Inga just nu. Men eventuellt kanske det blir nått i höst med mannen, vem vet? Vore ju så härligt att unna sig en liten resa efter ett stressigt år.


Vilket är ditt drömresmål?

12 kommentarer :

 1. Vad roligt att läsa 😊

  SvaraRadera
 2. Åhh! Blev verkligen såå sugen på att resa med =) Kram <3

  SvaraRadera
 3. Paris hade man velat besöka :) Roligt att läsa!

  SvaraRadera
 4. Jag älskar att resa och har hunnit beta av ganska många av mina drömresemål när det kommer till storstäder. Högst upp på drömlistan just nu står Bahamas och de simmande grisarna :)

  SvaraRadera
 5. Jag skulle också vilja besöka Rom! 🌸

  SvaraRadera
 6. Jag är sugen på Italien igen.

  SvaraRadera
 7. Men vad sugen man blev på resa!!

  SvaraRadera
 8. Besökte nyligen Rom o det var magiskt!😌

  SvaraRadera
 9. Förlåt för sent svar, jobbigt att du fått uppleva det och jag hoppas du slipper drabbas av det igen!! Rolig lista!! Hoppas allt är bra med dig <3

  SvaraRadera