tisdag 3 april 2018

Påsk helgen.

Påsken den gick, och mycket hann jag göra. På torsdagen åkte vi norrut mot våra familjer och stannade på väg till min mamma hos svärföräldrarna. Där blev det en liten promenad i skogen i det fina vädret. Sedan fortsatte vi till min mamma där vi även sov över. Fredagen hade vi lite kaffe gäster och så skrev jag på mitt examensarbete. På lördagen blev det brunch med de saknade tjejerna, och sedan spenderade vi eftermiddagen hos svärföräldrarna. På kvällen blev det även påskbrasa och ett varv till grannstaden för burgare med tjejerna åter. Söndagen blev det sovmorgon och så lunch hos min faster. Efter det bar det raka vägen hem. 

En härlig men intensiv helg blev det. Idag är jag tillbaka på skolbänken. Skönt med rutiner igen.


Tulpaner och promenader, helt okej måste jag säga.


Blev också en mangocheesecake påsken till ära. Hoppas ni också hade en fin påskhelg.


22 kommentarer :

 1. Underbara bilder 😍🌸

  SvaraRadera
 2. Låter som ni fick en perfekt Påskhelg :)

  SvaraRadera
 3. Cheasecaken ser magiskt god ut!!!

  SvaraRadera
 4. Åh vilka härliga foton :D

  SvaraRadera
 5. Men åh, den där cheesecaken såg ju fantastisk ut!!!
  Vad smakade den? Citron?

  kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt god var den, det är en vanilj mango cheesecake:)

   Radera
 6. Låter som du hade en bra påsk. :) Hoppas denna helgen också blir bra.

  SvaraRadera