lördag 14 april 2018

Känslor.Veckan den bara flög iväg och snabbt som vinden var allt som hade med examensarbetet att göra borta. Torsdagen var dagen då det var dags för både presentation av examensarbetet och mognadsprov. Min presentation gick över mina förväntningar, jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Nervös var jag, men alla jag frågade av sade att det verkligen inte syntes utåt. Så det känns ju riktigt bra. Att det nu ä förbi känns så oerhört skönt. Har känt massa känslor denna vecka; nervositet, trötthet, irritation, lättnad, lycka, oro, glädje. En massa känslor, med vad vore livet utan känslor då? Denna helg har jag bestämt att jag bara ska göra det jag vill och känner för. I förmiddags blev det en loppisrunda och snart ska jag baka nått gott. Och dessa vackra fick jag med mig hem idag:
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar