onsdag 11 april 2018

imorgon gäller det.Blir bara mera och mera nervös inför morgondagen. Imorgon är det nämligen dags för att presentera mitt examensarbete jag hållit på med sedan innan jul. Att få presentera den imorgon känns både spännande men med samma så skönt. Att äntligen få sätta det bakom sig som man haft i tankarna i snart ett halv år, det känns skönt det. Har varit lite frånvarande på bloggen den senaste tiden på grund av detta och massa andra skoluppgifter som måste göras. Men snart så är min tid i skolan färdig. Är samtidigt så förväntansfull och glad över att skolan tar slut, men är också spänd inför framtiden. Ända fram tills i höst är mina planer klara, ska arbeta på samma företag som jag jobbat det senaste året. Men efter det så får man helt enkelt se vad som sker. Men ikväll blir det att fokusera sig på att lugna ner mig och ta det lugnt inför morgon dagens presentation och mognadsprovet som jag kommer att skriva också. Dagen kommer att avslutas imorgon på bästa sätt, nämligen en träff med fina tjejerna. 16 kommentarer :

 1. Svar
  1. Tack ska du ha, och det gick super:D

   Radera
 2. Lycka till med redovisningen. Vet att jag hade ångest så fort jag skulle redovisa något för klassen men idag har jag inga problem att prata inför publik :) Idag tycker jag nästan det är roligt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack du! Det gick riktigt bra för mig. Ja verkligen, gillar inte alls att göra det. Men det blir absolut bättre med tiden:)

   Radera
 3. Ojj lycka till! Har det också framför mej så känner igen stressen! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du! Och lycka till du med:D

   Radera
 4. När jag gick i skolan avskydde jag att prata inför klassen, fick ångest pga det. Men håller tummarna för dig❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du<3 Det gick riktigt bra för mig. Jaa vet den känslan inte kul.

   Radera
 5. Svar
  1. Det gick riktigt bra, tack ska du ha:)

   Radera
 6. Duktigt gjort att plugga så flitigt önska jag kunde det med. Stort lycka till ❤️❤️😍😍

  SvaraRadera
 7. Det fixar du galant ☺️

  SvaraRadera
 8. Har du andra sociala medier sidor man kan följa dig på?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du hittar mig också på instagram med namnet harrietgripenbergblogg eller via länken uppe:)

   Radera