måndag 26 mars 2018

Testar: BH Cosmetics Bliss Lash Mascara

Inlägget innehåller  adlinks från Adviral


Budget smink, nått som speciellt attraherar en studerande. Min mascara höll på att ta slut, min absoluta favorit från Lumene. Men den kostar närmare 20 euro/200 kronor. Bra är den, men rätt så dyr. Kollade in olika tips om billiga men bra mascaror, och fann denna från BH cosmetics. Aldrig provat nått från dem förut, så denna var jag riktigt sugen att prova på. 

Denna Bliss Lash mascara ska vara en billigare version av Too Faced mascaran. Och så bra med denna mascara är cruelty free! Har börjat köpa mera och mera både cruelty free produkter och organics certifierade produkter. Just nu kräver jag inte av mig själv att byta ut alla, men små steg i taget. 
Tycker själv förpackningen är riktigt lyxig, guld och svart. Borsten är jämn och utan kurvor som jag ofta föredrar, men denna breder sig så fint ändå. Och resultatet, blir så himla bra! Klumpar sig inte alls, ger volym och massa längd. Blev positivt överraskad över denna, definitivt värt sitt pris. Och kanske också en av de bästa mascarorna jag provat. Rekommenderas varmt, verkligen.


14 kommentarer :

 1. Köpte nyss en mascara men detta får helt klart bli min nästa! Tack för tipset💋

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rekommenderas varmt, super bra är den!!

   Radera
 2. Vilket bra tips, den ska jag absolut testa nästa gång! 😊

  SvaraRadera
 3. Åhh men så bra tips!!

  SvaraRadera
 4. Vad spännande, kanske borde testa

  SvaraRadera
 5. Åh, denna måste jag kolla in 😍 Vad använder du för kamera förresten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rekommenderas verkligen 😍
   Använder en Olympus pen e-pl7, storgillar den!

   Radera