tisdag 20 mars 2018

Så håller du dig motiverad.

God morgon. 

Har ganska så fullt upp just nu med allt. Mycket skola på grund av att det är sista månaderna som är kvar av skolan och därtill examensarbete. Känns att det är rätt mycket nu. Men dock känner jag mig riktigt motiverad trots allt. Ibland har man motivation i överflöd, medan andra dagar känns det som den ropar med sin frånvaro. Men sånt är livet, inte alltid lätt och en dans på rosor som man brukar säga. Men klart det finns saker man kan göra eller tänka för att göra sig motiverad och att även försöka hålla motivationen uppe. Tänkte dela med mig av mina bästa tips för att bli motiverad och även hålla det.


Fokusera på det positiva. Detta låter ganska så klyschigt,men oj så dant det är. 

Stig upp tidigare än du egentligen skulle behöva. Att få ta det lugnt på morgonen är guld värt. Och helt klart en stor motivations faktor för mig själv. Att slippa stressa, så skönt.

Mål. Kan man säga nått mera än så? Att ha mål hjälper en att bli peppad på att ta tag i saker, och ökar din motivation. Bra va?

Pinterest. En stor källa för både inspiration och motivation. Skriv in bara motivation, ja då hittar man massa härliga quotes och tips.

Vila. Att vila dig mellan varven är så viktigt. Är du trött, kommer du troligen inte att vara motiverad eller att bli det lätt.

Lyssna på dina favorit låtar. Att lyssna på dem så länge du åker bil eller går till skolan är en toppen sätt att bli peppad.

Ta hand om dig själv. Att ta tid för sig själv är super viktigt. Att unna sig ansiktsmask, en lång varm dusch och hårinpackning. Öka ditt välmående och motivation på köpet.

Vilodag. Att ta en dag som är endast till för vila, och till för att göra dina favoritsaker hjälper dig att orka de dagar du har fullt upp.30 kommentarer :

 1. Sådana bra och viktiga tips! 💖

  SvaraRadera
 2. Bra inlägg och fina bilder!:)

  SvaraRadera
 3. Härligt att du känner dig motiverad och pepp! Bra tips 👍

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen. Kul om du tyckte det!

   Radera
 4. Så bra tips! Och superfina bilder 😍🙌

  SvaraRadera
 5. Bra tips. Heja heja, hoppas du haft en bra dag

  SvaraRadera