torsdag 29 mars 2018

Långhelg och en liten lista om migIdag blir det äntligen lite långledigt, i form av hela fyra dagar. Blir nog en del skolarbeten, men ska nog hinna ta det lugnt med. Har inte så mycket inplanerat,annat än att träffa lite saknade vänner och hälsa på familjen. Skönt så. 

Tänkte avrunda med denna lilla lista som cirkulerat på bloggar, så kanske nån lär sig nått nytt om mig som ligger bakom bloggen. Själv älskar jag att läsa liknande inlägg, mycket roligare då man vet nått
om personen bakom bloggen.

Vad gjorde du för tio år sen?
Tio år sedan var jag 12 år. Så gick nog väl sista året i lågstadiet. Var ganska osäker, men hade ganska många nära vänner. Höll också på med ridning och street dance. Var nog verkligen en riktig häst tjej, haha.

Fem snacks du gillar...
Nötter och frukt med yoghurt överdrag helt klart. Färska inhemska jordgubbar, åh börjar längta till sommar nu. Nån god glass funkar alltid också, speciellt alla Sia glassar. Och så väljer jag nog alltid choklad framför annat godis. Och fruktsallad, så gott. Blev mycket gott nu, haha.

Vilken är din favorit läsk?
Dricker ej läsk. Så svår fråga, haha. Gillar inte nån form av läsk överhuvudtaget. Tycker allt är bara för sött, konstgjorda smaker och för mycket kolsyror. Hellre dricker jag färskpressad apelsin juice. 

Fem sånger jag kan texten utantill på...
Är usel på att minnas sångtexter, men minns nog ändå några som varit favoriter länge. Speciellt Hillsong - Oceans, en sång som spelats på repeat den senaste tiden. Så fin sång, älskar den. 

Tre serietips?
The Good Wife är en stor favorit. Synd att jag redan kollat igenom alla säsonger. Gillade stort Sommar med släkten som finns på Dplay. Riktigt underhållande. Och den senaste serien vi kollat på med mannen, Designated Survivor, såå bra.
Vad skulle du göra om du var miljonär?
Renovera vårt framtida hus precis som jag vill. Ge bort till nära och kära som behöver samt skänka resten till välgörenhet. 

Mina dåliga vanor...
Kan ej börja plugga innan jag har det rent och städat runt omkring mig. Detta kan ju vara en positiv vana också, men i de flesta fall tar det ju himla länge innan jag kan börja plugga... Och en dålig vana är också att då jag är nervös biter jag mig i kinden. Så dåligt. Är ganska så perfektionist gällande många saker, detta orsakar problem ganska så ofta det med. 

Fem saker du gillar att göra...
1. Vara ute på långpromenad med hunden. 2. Läsa böcker. 3. Gå omkring på loppisar. 4. Se på nån serie med mannen. 5. Bara spendera helt enkelt tid med nära och kära.

Tre goda dofter...
Färska jordgubbar, nått nybakat och Jimmy Choo Blossom!

Fem saker du aldrig skulle köpa eller klä dig i...
Idag skulle jag aldrig köpa en crop top, allt för höga klackar, skinnkjol, plagg med paljetter eller nått allt för urringat.

Fem favoritsaker...
Min Olympus kamera, så glad att jag köpte den. Vårt vita fyrkantiga vitrinskåp, älskar det. Ett lyckat facebook loppis fynd helt enkelt. Mina Johnny Bulls, datorn och bokhylla med massa böcker i.
12 kommentarer :

 1. Färska jordgubbar - ja tack så mycket sommar och glädje. Kul lista. Glad påsk

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara bilder glad påsk 🐣

  SvaraRadera
 3. Vad roligt med lista! :) Nybakat luktar oftast gott :)

  SvaraRadera
 4. Intressant lista att läsa :)

  SvaraRadera
 5. Kul läsning! Är likadan med städning och plugg, man får liksom ingen ro om det inte är städat och iordning ;)
  Får man fråga hur du har gjort din "Underskrift" på bloggen? Jättefint! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt om du tyckte det. Haha skönt att inte vara ensam:D
   Underskriften har jag helt enkelt gjort i befunky efter att jag laddat ner en fin font. Och sedan bara lagt in den som bild:)

   Radera