torsdag 15 februari 2018

Trender i vår jag tänkte hänga med på

Inlägger innehåller adlinks.


Våren trender, kommer detta inlägg handla om. Själv är jag inte en person som slaviskt följer alla trender som kommer. Försöker behålla mig till klassiska och användbara plagg, sånt man kan använda sig av i flera år. Ibland blir jag såklart kär i nån trend, och hoppar på. I vår kommer bland annat pasteller, paljetter, rutigt, vågade färger som gult och volanger. Så vilka trender kommer jag att hoppa på i vår?

Pasteller, nått jag också alltid gillat. Mycket i min garderob består nu redan av plagg i olika pastell färger. De mest populära i vår hos mig kommer absolut ljusblått och baby rosa vara. Så fina färger båda två.  En favorit från kollaget uppe är absolut vita skjortan med detaljer på. Så fint med pastelliga blommor på skjortor. Riktigt fräsch. Volanger, eller ja ruffles som det sägs på engelska. Har alltid gillat volanger på kläder, så gissa hur glad jag är då butikerna är fulla av fina plagg? Älskar att en skjorta med volanger blir så fint till ett par vanliga svarta jeans. Och passa såväl arbete som skolan. 
Sneakers, vad annat säger mera vår än det? Att få ta fram sina sköna sneakers är ett vårtecken helt klart. Har länge önskat mig ett par Gazelles, som jag kanske också nämnt på bloggen. Få se om jag tar tag i det och köper ett par tills i vår. Eller eventuellt får det bli ett par andra sneakers i nån fin färg.Vilka trender tänkte du haka på?
38 kommentarer :

 1. Är verkligen så dålig på detta med trender.. mjukisbyxor är nog det jag föredrar eftersom att jag "bor" i mina jobbkläder, haha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men mjukisbyxor är ju bäst! Själv tvungen att ha lite mera kontorsaccepterade kläder på jobbet.

   Radera
 2. Svar
  1. Ja men visst:) mycket snygg i butikerna i vår.

   Radera
 3. Härliga vårdlagen, längtar till man kan gå i lågskor och lättare plagg

  SvaraRadera
 4. Snygga kläder och skor , passa till våren.. Kommer inte haka på någon trend då jag är nöjd med min still

  SvaraRadera
 5. Åh vilka snygga kläder och skor! :)

  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Jaa, verkligen🌸 SÅ mycket fint i vår!

   Radera
 7. Skorna nummer 1 var himla fina - det är behagliga och fina färger i år..

  SvaraRadera