tisdag 6 februari 2018

Mina tre sminkfavoriterJanuari månads sminkfavoriter, har hittat många super bra produkter på senaste. Många som kommer att få stanna länge, länge i min vardagsrutin. 


Lumene mascara - The Mystic Volume.
En helt super mascara, passar mig i alla fall riktigt bra. Har alltid gillat Lumenes mascaror, knappt provat andra märken. Men denna är nog den bästa jag provat från dem. Skiljer åt fransarna så fint, ger bra med volym och den flagar inte utan håller sjukt bra. Helt enkelt en favorit.


MAC - Pro Longwear concealer.
Köpte denna på grund av att min förra tog slut och att de hade en riktigt bra rea på den innan jul. Och så hade jag alltid velat prova denna, då den varit så omtalad. Och inte blev jag besviken. Hålls bra, täcker så bra och känns bra på huden. En riktigt täckande concealer helt klart. Kommer absolut köpa denna flera gånger. 


Urban Decay - Beached Bronzer i färgen sunkissed
Länge letat efter en bra bronzer som ej är för orange i färgen, och denna har verkligen den färgen jag vill ha. En lite kallare ton, inte för orange alltså. Och så måste det se naturligt ut tycker jag. Lite dyr var den, men en bronzer håller ju länge så. 


18 kommentarer :

 1. Åh vad spännande kanske något att prova i framtiden

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan verkligen rekommendera att prova dessa:)

   Radera
 2. Verkar som riktigt grymma produkter! Och den bronzern var såå fin, gillade den verkligen😍💗

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, grymma är de! Ja älskar själv också bronzern😍

   Radera
 3. Så bra tips! Är verkligen sugen på att prova MACS concealer :)

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga produkter! 😀

  SvaraRadera
 5. Alltid spännande att läsa om andras favoriter. Jag har faktiskt inte provat någon av dessa. Tack för tipsen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar själv med att läsa andras favoriter, man kan hitta fin fina tips:)

   Radera
 6. Kul med favoriter. Ha en bra dag 😁

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul om du gillar, själv älskar jag läsa liknande inlägg hos hos andra🙋

   Radera