måndag 5 februari 2018

Min helg


Godmorgon! Tänkte dela med mig av lite bilder från min helg. På fredagen vaknade upp vid sju då mannen gick till skolan. Försökte somna om men det var ganska så omöjligt på grund av att det hade visst smugit en liten hund i sängen. Men fick ju i alla fall en fin start med morgonpromenad. Sedan blev det en lugn frukost, i form av naturell yoghurt med blodapelsin samt granola. Är heelt fast i det just nu. Så himla gott. Har ätit denna kombo snart varje morgon i ett par veckors tid. Tröttnar aldrig.  Och så blev det några Youtube videos också som vanligt, blivit en tradition att äta frukost i lugn och ro medan jag kolla ikapp alla videos jag missat.Det har också blivit en del plugg i helg. Skrivit klart en rapport, skrivit klart ett pararbete samt försökt ta tag i att läsa lite på revision och så också koncernredovisningen. Har börjat även gilla att sminka mig vid fönstret i köket, så mycket bättre ljus. Här syns också lite av mina favoriter som jag använder till vardags. Fredagen körde jag med en av mina favorit tröjor. Som också fanns med i mitt förra inlägg, här. Matchat med byxor från Gina. Har också blivit en del gott i helg. Bland annat lite Sia glass till kaffet i fredags. Kola Havssalt, super gott. På fredagen blev det också provbak av två olika recept på glutenfria semlor. Kan verkligen rekommendera Smilla Luuks recept, blev ju riktigt goda. Blev också lite gäster på fredag kväll i form av en kompis från klassen med man. Prat och fika, en fin kväll helt enkelt.
Lördagen spenderades hemma, blev bara att ta det lugnt och även en film på kvällen. Och igår blev det en liten promenad med mannen.


Hoppas du också hade en fin helg13 kommentarer :

 1. Spännande smak kola och havssalt. Är den god? Ha en bra tisdag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är verkligen sååå god! rekommenderas.

   Radera
 2. Blodapelsin är inte min grej men granola är gott! Och den där glassen är ju så himla god. Perfekt kombination!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen, det som är min favorit:D. Ja, glassen är ju verkligen god!

   Radera
 3. Förstår att tröjan är en favorit. Herregud vad söt!

  SvaraRadera