söndag 18 februari 2018

Fyra outfits från veckan

Tänkte dela med mig av 4 dagens från denna vecka. Denna vecka har det blivit mycket skjortor, skönt och passande för jobbet. Och favorit skorna från Johnny Bulls har varit i flitig användning åter. Måste säga att de är en av mina bästa inköp jag nånsin gjort i klädväg. Dessa har hållit snart i över fyra år, alltså riktigt bra hållbarhet. Bara man kommer ihåg att ta hand om dem. 45 kommentarer :

 1. Fina outfits. Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Ja, älskar dem själv med🌸 passar till allt.

   Radera
 3. Vad fin du är!! Älskar tröjan på sista bilden särskilt <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack fina du! Ja, gillar också själv den sista riktigt mycket🌸

   Radera
 4. Alla var superfina men den sista blev jag kär i asså, så fint! :D

  SvaraRadera
 5. Den första outfiten var jättefin! :)

  SvaraRadera
 6. Tack för du skrev i min blogg! <3 Förresten den svarta med blommiga skjorta var snygg!

  SvaraRadera
 7. den andra bilden vilken söt tröja <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, gillar den stort jag med🌸🌸Tack!

   Radera