måndag 26 februari 2018

5 saker du kanske inte visste om mig

Hoppas ni haft en fin helg. Det har jag haft. Mycket vila, god mat och lite plugg har det blivit. Nu blir det två dagars ledighet, innan det blir tre dagar jobb. Idag kommer fina mamma tillsammans med min gudfars dotter på besök. Ska bli riktigt mysigt!

Tänkte slänga in några saker ni kanske inte visste om mig. Det har kommit så många nya läsare på sista tiden, så tänkte att det vore kul att berätta lite mera om mig.


1. Har hållit på med ridning i ca 7 år. Blev minst en ridlektion per vecka, och även läger om somrarna. Och så hade jag även en " hyr häst" i ett år som jag tog hand om ett par gånger i veckan. Låter ju brutalt med termen hyr häst, haha. Slutade i samband med flytten till en annan stad för snart tre år sedan. Det är faktiskt nått jag saknar ibland, att få åka till stallet och ta en ridtur. Men tror nog jag ej kommer fortsätta med den hobbyn.

2. Är mörkrädd. Menar då ej att jag måste sova med lampan på, men är så paranoid om jag måste gå ensam utomhus i mörkret. Önska mig lycka till då vi i framtiden bor på landet igen...

3. Älskar, älskar det flesta gånger att städa, organisera och speciellt tvätta kläder. Tycker det är så härligt att se hur rent och fint det blir. Och så trivs jag mycket bättre i ett städat och organiserat hem. 

4. Är det enda barnet. Har alltså inga syskon. Men har en så fin mamma och en älskad pappa i himlen, har alltid trivts bra ändå fastän jag ej haft syskon. Lite ensamt blev det efter att pappa gick bort, men tur att jag hade min fina mamma. Vi klarade det fint. 

5. Har klara planer för framtiden. Känns ibland som man är den ända i min ålder som vet vad man vill. Men tycker det är skönt att veta vad man vill.36 kommentarer :

 1. Kul att läsa mer om dig:)

  SvaraRadera
 2. Gillar verkligen att läsa såna här listor! 😄🙌🏼

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att lära känna dig mer 😍

  SvaraRadera
 4. E likadan med mörkret 🙃

  SvaraRadera
 5. Riktigt kul att läsa såna här inlägg :)

  SvaraRadera
 6. Är också mörkrädd 😅

  SvaraRadera
 7. Fint det där med dina känslor om att vara ett endabarn i familjen :). Sonen är också endabarn :). Tycker det är finare en ensambarn för det där med ensam tänker jag har en helt annan klang, att vara ensam för mig är inte detsamma som att vara den enda :).

  SvaraRadera
 8. Älskar att läsa såna här listor! :-D

  SvaraRadera
 9. Håller med sista punkten! Det är så skönt att veta vad man vill :)

  SvaraRadera
 10. Jag är också mörkrädd, dock måste jag ha nattlampa när jag ska sova haha

  SvaraRadera
 11. Jag har också hållt på med ridning i flera år! Spännande =)

  SvaraRadera
 12. Om man ändå hade egenskapen att hålla det snyggt runt omkring sig, men det ser ofta ut som ett bombnedslag hemma hos mig!

  SvaraRadera
 13. Kul att läsa :D ÄLSKAR också att städa och ha mig och dessutom är jag också ensambarn :) Kram <3

  SvaraRadera
 14. Åh vilket intressant inlägg 😊

  SvaraRadera
 15. 5 saker som jag inte visste om dig, kul att du delar med dig!

  SvaraRadera
 16. Trevlig läsning om dig!😀

  SvaraRadera
 17. Bra att du gillar att städa - då kan du komma hem till hem och ta ett varv. Jag är också mörkrädd. Kram Kamilla

  SvaraRadera
 18. Älskar sådana här inlägg! Första punkten stämmer väl in på mig också. Jag red också i 7-8 år innan och jag saknar det varenda dag! <3

  SvaraRadera
 19. Åh hästar är ju underbart 💞 Roligt att läsa!

  SvaraRadera
 20. Vilken kul lista. Alltid roligt att få veta lite mer :) Så härligt när man hittat vad man vill göra och kan landa i det.

  SvaraRadera
 21. så kul att få veta mer om dig<3

  SvaraRadera
 22. Kul läsning, älskar städa med, vill ha det rent och fräscht.

  SvaraRadera
 23. Kul läsning! De tre första stämmer in på mig med😃

  SvaraRadera
 24. Intressant läsning! :)

  SvaraRadera
 25. Va kul att läsa vännen! Jag älskar också att städa 😍

  SvaraRadera
 26. Hehe, høres ut som meg :P Sambo synes det er så rart at jeg elsker å vaske/rydde, men det blir jo så mye triveligere etterpå! :D

  SvaraRadera