söndag 21 januari 2018

Veckan i siffror

Tänkte göra en recap av den gångna veckan. Har verkligen hänt mycket denna vecka, både riktigt roliga saker, men också en mindre kul grej.
8 kaffekoppar

3 skålar fruktsallad. Det är ju så gott med massa frukter.

14 sidor skrivet på word. Måste verkligen säga att jag känt mig så effektiv denna vecka med inlämningarna och mitt examensarbete.

1 st ny bil. Vi hittade äntligen en passande bil för oss, på onsdagen borde vi få hämta hem den efter att de satt på dragkrok åt oss.

7 timmar spenderat på föreläsningar

1 fin kväll med tjejerna.

ca 16 timmar spenderat på nya jobbet. Sakta men säkert lär jag mig allt nytt. Trivs så bra.

4 avsnitt av Playmakers. Är verkligen inne i en period då jag endast vill se på realityn. Så skönt att bara slappna av på kvällen med nån serie efter fulla dagar.

1 st bucklad dörr på bilen. Hade bara 100 meter hem till parkeringen, så kör en bil med väjningsplikt rakt in i min förardörr... jaja som tur erkände personen sitt misstag och reparationen betalas från dennes försäkring. Känns ju så onödigt detta, massa extra ring och spring till massor av ställen för att få min bil i skick igen. Livet är.

1 st filmkväll med min fina man.

3 nya favorit Youtube kanaler har jag hittat denna vecka. Dessa lönar sig absolut att kolla: Samantha Maria, Em Sheldon och Jordan Lipscombe.

1 loppis runda med en fin fin vänner.

4 stycken hembakade pizzor. Den kommande veckans luncher är räddade.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar