fredag 26 januari 2018

Veckan hittills

Alltså veckorna flyger iväg, tror jag redan nämnt om det här på bloggen ett X antal gånger.  Tänkte sammanfatta denna vecka lite:

VECKANS MÅENDE
Måste verkligen säga att jag mått riktigt bra denna vecka, både fysiskt men också psykiskt. Känns som livet rullar på bra nu. Skönt så.

VECKANS JOBB
Blev två förmiddagar jobb denna vecka. Känns som jag börjar lära mig så småningom allt som man måste kunna. Skönt med lite ledigt nu, så jag kan fokusera fullt ut på skolan och alla inlämningar. Finns ju inget jag kan göra på jobbet nu på grund av att man ej får fakturera de sista dagarna på en månad.VECKANS KLÄDESPLAGG
Definitivt boyfriend jeans från Crocker och min sköna stickade tröja från Brandy Melville. Känns som dessa redan varit på bloggen ett antal gånger. Men varför byta ett vinnande och framförallt skönt koncept?

VECKANS TRÅKIGASTE
Trista vädret, antingen blåser det eller så är det snöstorm. Och för att inte prata om slasket, och att man knapp vågar gå ut då det är så halt. Vet ej hur många gånger jag varit nära på att falla på morgonpromenaden med hunden. Ja, och solen har ju inte heller visat sig så mycket...VECKANS LÅT
Axwell^Ingrosso - Dreamer

VECKANS BÄSTA
Fått gjort mycket på mina inlämningar, idag blir det att hälsa på nära och kära i hemtrakten samt haft tid att läsa böcker.

VECKANS GODASTE MÅLTID
Laxpajen jag fixade till veckans cellträff jag hade hos oss med fina tjejer. Och så är ju morotsbiffar livet. VECKANS MYSIGASTE
Mycket gos i soffan med hunden vår. Så skönt att hon kan vara lugnt också och bara gosa med oss. Dock så är det som dag och natt då vi har gäster. Då ska det minsann busas på så mycket det går...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar