tisdag 30 januari 2018

Tulpaner och snöiga dagar


Snöar, det gör det idag här i stan. Min morgon började med en liten prommis med hunden och favorit morgonmålet just nu. Nämligen naturell  yoghurt med blodapelsin och Pauluns glutenfria granola. Så sjukt gott, kan verkligen säga att det måste ni prova. Alternativt apelsin, lika gott det med. 

Sedan blev det plugg, och tror jag äntligen blev klar med en av mina inlämningar. Igår höll jag på med den i 6 timmar... Så efter att jag kollat igenom det jag skrivit blev det att sminka sig klart för skolan. Skönt med bara en föreläsning och en liten tenta. Så nu blir det att se på film för hela slanten. Perfekt. Älskar vårt vardagsrum just nu, om man bortser från mannens "lilla" ingenjörs hörna med bland annat lite 3D printrar och annat bra. Men man kan ju  alltid utesluta saker från bilder som inte är så estetiska, eller vad? På vardagsrumsbordet har jag några Iittala Aalto glasgrejer. Gillar dem stort. Och lite tulpaner får även pigga upp nu på vintern. 
22 kommentarer :

 1. Men åh va härligt - skönt att du är klar med alla inlämningar nu! Och så fina rosor verkligen 😍

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa skönt! Dock så fick man ju helt klart en till inlämning igår efter att jag skrev inlägget haha.

   Radera
 2. Tulpaner är en sån härlig färgklick i väntan på våren! 😊

  SvaraRadera
 3. Vad pluggar du?
  Härliga tulpaner, gör hemmet vårfint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pluggar till tradenom som de kallas i Finland. Alltså bachelor of business administration. Ja såå vårigt!

   Radera
 4. Tulpaner är verkligen så vackert!

  SvaraRadera
 5. Men jag dör, hunden!! Så söööt!

  SvaraRadera