måndag 15 januari 2018

Planer denna vecka

Alltså kan inte annat än säga att dessa veckor går så sjukt snabbt. Redan är vi inne på vecka tre av det nya året 2018. Tänkte dela med mig av veckans planer.


image of me in todays outfit ripped jeans

Måndag: Upp med tuppen och iväg till jobbet tills kl 8.00. Arbete till lunch och så blir det att åka till skolan för att börja på en ny kurs. Skall bli intressant. Efteråt borde jag orka ett varv till biblioteket för att hämta en bok jag reserverat.

Tisdag: Jobb från morgonen tills lunch, och därefter lektioner i skolan tills 15.30. Tror resten av kvällen får bli lite lugnare.

Onsdag: En onsdag utan lektioner i skolan, vad är nu detta. Men möjligen blir det en sväng till jobbet, annars plugg hemma hela dagen lång. Och på eftermiddagen blir det att åka och kolla på en ny bil, en av våra gick ju som förväntat inte igenom besiktningen. Så en ny begagnad bil får det bli. Man vet ju varför man arbetar, haha.

Torsdag: Endast en ynka lektion, och resten av dagen får jag lov att skriva på både examensarbetet och ett annat arbete. På kvällen blir det möjligen träff med tjejerna.

Fredag: Förväntar mig hinna ta tag i städningen, så man kan inleda helgen i ett fräsch hem. Blir nog också att åka iväg för att handla inför helgen med. Ska försöka få in lite träning mellan varven också.

Lördag: Hoppas på att göra en liten loppisrunda och bara ta det lugnt.

Söndag: Inga planer alls, så skönt.2 kommentarer :

  1. Låter som en härlig vecka med mycket inplanerat - har du hunnit med allting so far? :D Mysigt att träffa tjejkompisarna ikväll också, hoppas ni får en trevlig kväll! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja en härlig vecka med mycket att ta in:D Riktigt fint har jag hunnit med allt, imorgon bara att göra inlämning och så lite städning på det så. Tack fina du<3

      Radera