torsdag 18 januari 2018

M Magic cushion foundation

Produkten har jag fått från Bearel

Koreansk hudvård och kosmetik, det har jag alltid varit skeptisk inför. Jag, man är ju nästan det alltid då det är frågan om nått mera okänt. Men fick prova på några produkter från Bearel, som är ett finskt företag som säljer olika produkter med ursprung från Korea. 

Först ute är en cushion foundation från märket Misha. Det är ju så roligt att prova på olika foundations, så denna hade jag verkligen höga förväntningar på. Efter en vecka med denna, måste jag säga att den är riktigt bra. Täckningsgraden kan man bygga upp till önskad grad och känns riktigt bra på huden. Och denna är ju super i sommar, tack vare spf på 50. Alltså en perfekt en till nu i vår och sommar. 

Gillar också att den är lätt att ta med, behövs heller inga extra borstar eller dylikt för en aplikator finns i förpackningen. Denna foundation innehåller även bambuvatten samt baobab som ska återfukta huden. Riktigt bra alltså för oss torrisar nu i vinter också. Den innehåller även naturliga ämnen som skall lugna och jämna ut huden. Och så finns det även påfyllning att köpa, vilket är så bra med tanke på miljön. 

Denna kan jag verkligen rekommendera att ge en chans åt. 


4 kommentarer :