söndag 21 januari 2018

Det blev en liten söndags utflykt

Söndagen utan planer, blev ju riktigt lyckad. En skön och väl behövd sovmorgon samt en god frukost i lugn och ro. Förmiddagen blev det att läsa en bra bok i soffan och till lunch blev det ugns lax med batat. Så gott.
Efter förmiddagens snöfall tänkte vi att det skulle vara skönt att åka på en mini roadtrip mot Replot och Björkö. Han för att flyga med sin drönare och jag för att fota. Sagt och gjort blev det en sväng med bilen. Blev ju lite pulshöjande aktiviteter, nämligen någon lyckades krasch landa sin drönare i snödrivan. Blev ju att leta efter den och pulsa i snödrivorna, innan den blev alldeles för fuktskadad. Bra med lite stressiga övningar i ett äktenskap, haha.

Bakom denna länk hittas även lite video material som mannen filmat. Även den fina landningen finns med i slutet som orsakade lite stress haha.

Hoppas du också hade en skön söndag.8 kommentarer :

 1. så mysigt ställe! Tycker denna söndag har varit utflyktens dag, såg att hur många bloggare som helst varit ute och njutit av vintervädret idag :) Själv är jag mitt uppe i nattskift, så sov bort det mesta av dagsljuset idag -.-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen, måste åka dit pånytt i sommar. Nämen äsh då, hoppas på flera härliga vinterdagar så du med hinner också njuta av dem sen😊

   Radera
 2. Vackra bilder från ditt vinterlandskap. Ha en fortsatt fin kväll.

  SvaraRadera