tisdag 9 januari 2018

Äntligen känns det inte så tomt

Magnolia tavlan och dess ram har jag fått av BGA Nordic

Vårt vardagsrum, ja det har ända sedan vi flyttade våren 2017 känts så tom och opersonlig. Men äntligen, känns det inte så tomt uppåt väggarna. Fick välja en poster med ram från BGA nordic som har massor av olika posters och fina ramar till. Värt att kolla. Valde en poster med Magnolia blommor, tyckte den var så himla fin. Matchade den med en print jag hittade här hemma färdigt.

Tavlor gör så mycket i ett rum. Vi hade länge problem med hur vi kunde få upp några tavlor på väggen. Vi bor ju på hyra, så helst vill man ju inte vara tvungen att måla om allt då vi väl flyttar ut. Men som tur finns det tejp, som är menad för att hänga upp tavlor samt annat på väggarna. Att få hängt saker på väggen utan spikar är ju toppen. Så ett tips är att leta på byggavdelningen i närmaste butik  efter dubbelsidig tejp för väggarna.

Så äntligen ser vårt vardagsrum lite mera hemtrevligt ut. Och så som den ser ut just nu, kommer den att få se ut tills vi inom ett par år flyttar till vårt hus. För just nu är jag riktigt nöjd hur det ser ut. 
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar