måndag 1 januari 2018

2018, saker att uppnå detta år

Först av allt vill jag önska er alla ett riktigt gott år 

Nyårslöften, kanske inte de mest hållbara löften. Men själv är jag en människa som behöver rutiner för att funka, och även en del mål för att få saker och ting gjorda. Tycker det är viktigt att ha en del mål i livet, så man har nått att sträva efter då motivationen är frånvarande. Att ha klara och tydliga mål hjälper dig också att bli mera motiverad. Enligt både teorier och av egen erfarenhet har jag lärt mig att speciellt jag behöver noggranna mål. I höst hade jag som mål att bli klar med intervjuerna för mitt examens arbete innan jul, och det klarade jag fint.

Och nu då det nya året är på intågande vill jag sätta några mål för mig själv. Men man bör också komma ihåg att man inte skall vara för sträng åt sig själv. Måtta med allt helt enkelt.
Detta år ska jag:

...försöka oroa mig mindre, ett absolut måste helt enkelt.

...bli färdig utbildad tradenom till våren. 

...hitta ett jobb efter examen. Året började ju så himla bra, fick nämligen ett jobb vid sidan av skolan nu. Så 25 h i veckan plus skola borde jag orka med. Så tills sommaren om ej även över sommaren kommer jag att ha ett jobb, skönt det.

...njuta av allt extra mycket

...träna då jag VILL

... avsluta mitt examens arbete inom januari månad.
24 kommentarer :

 1. Svar
  1. Bor i Finland, här är det namnet för utbildningen företagsekonomi:)

   Radera
 2. Roliga saker att se fram emot detta år 👍🏻

  SvaraRadera
 3. Lycka till med dina mål! :)

  SvaraRadera
 4. Vilka roliga saker :) hoppas att du uppnår alla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hoppas verkligen, och tack för peppande orden!:)

   Radera
 5. Det låter som helt perfekta mål! Hoppas att det går riktigt bra för dig :)

  SvaraRadera
 6. Låter som jättebra mål! 😊🌸

  SvaraRadera
 7. Håller verkligen med dig om att det är viktigt att ha mål, och att man blir mer motiverad då. Jag nådde faktiskt ett av mina mål för bara några dagar sedan.
  Nämligen att bli av med mammakilona sen graviditeten. Känns så skönt när man äntligen kan säga JAG KLARA DET!! Haha vad det än gäller 😄

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen viktigt:D
   Nämen grattis fina du<3

   Radera
 8. Hur kom du in på det yrket? 🤔❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kände att jag ville jobba med nått inom ekonomi, och tradenom kändes tillräckligt brett:)

   Radera
 9. Vilka fina mål! Lycka till!! 🙌

  SvaraRadera
 10. Svar
  1. Tack så mycket, vad glad jag blir:D

   Radera
 11. Åh vilka bra mål!🙏🏼💗

  SvaraRadera