måndag 18 december 2017

Veckans planer

En vecka som börjar effektivt, nämligen två tentor. Sannolikhets tenta samt organization and leadership står på schemat. Men veckan kommer ju att sluta riktigt fint. Nämligen på söndag är det ju julafton, mys.Måndag: Kursen som avslutas i läs tenta. Hoppas allt sitter i minnet angående organisation och ledarskap... Lite transkribering av intervjuerna för examensarbetet borde jag också hinna med. Och så blir det lite förberedelser inför följande tenta.

Tisdag: Tenta i sannolikhetslära och så tar denna tjej JULLOV.

Onsdag: Ska ta tag i att transkribera resten av intervjuerna jag gjort för examensarbetet. Målet för dagen är att få minst en intervju klar transkriberat och analyserat...

Torsdag: Möjligen samma som onsdagen, ifall jag ej varit effektiv och redan gjort det. Annars blir det att ordna här hemma och bara ta det lugnt.

Fredag: Tror det blir att städa lägenheten för att sedan efter jul får komma hem till en fräscht hem.

Lördag: Åka norrut för julfirandet. Kanske pynta hemma hos mamma och bara ta det lugnt.

Söndag: Julmorgon hemma hos mamma och så blir det att åka iväg till svärisarna. Jul med mannen, min fina mamma och mannens familj. Kommer att bli så fint och bra.

6 kommentarer :

 1. Hoppas det gick bra på tentan och att de går bra imorgon med :) Jättefin bild, gillar outfiten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick nog hyfsat bra, tror jag. Tack så mycket fina du!

   Radera
 2. Låter som en bra vecka. Förutom tentorna. Det är nog lite jobbigt. Men likabra att ha de över sen så du kan njuta av julen fullt ut! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en fin vecka blir det nog. Skönt är det att få dem gjorda nog. Exakt:D

   Radera