fredag 10 november 2017

Veckan i bilder

*inlägget innehåller en gåva jag fått genom bloggen i ett samarbete med Bettebox

Åter har en vecka nästan kommit till sin ända. Ännu helgen kvar. Just nu känns det som dagarna rusar iväg, men skönt det ibland med. Tänkte dela med mig lite snapshots från den fina veckan som gått och berätta lite vad jag hållit på med.


Har haft sådan inspiration att baka denna vecka så har bläddrat en hel i min receptsamling, som den också växer hela tiden...  Denna fredag blev det en kinder cheesecake, tror den blev riktigt god. Recept lovas.

Suttit vid köksfönstret kvällarna då himlen varit blå och solen börjat gå ner. Så fint. Perfekt att läsa en bok med samma. Höstkvällar med en fin solnedgång, det är verkligen nått att vara tacksam för. Tacksam är jag också för min fina cellgrupp vi träffas med en gång i veckan. Onsdagskvällen spenderades i malax med go fika och fina diskussioner.

Fått till och med två stycken paket hem på posten. Alltid lika roligt. Betteboxen fick jag i ett samarbete med dem. Super härliga produkter var det denna gång. Kommer absolut att berätta vad jag tyckte om dem i senare inlägg. Andra paketet beställde jag från luxplus, rekommenderar verkligen den sidan. Tänkte även skriva ett litet inlägg om sidan om någon är intresserad?

Fyndat denna sköna tröja på loppis, alldeles ny och ynka 4 euro. Bästa köpet på länge. Ett inlägg om mina senaste loppis fynd kommer även att komma upp på bloggen inom snar framtid.


En sneekpeak på våra nya gardiner. Fick nämligen världens bästa ide att jag kan ju sy själv, för hade inte hittat några färdiga jag  gillade. Det blev vita fräscha med löv på, så fina tycker jag.

Nu blir det att njuta av helgen, vi hörs.2 kommentarer :

 1. Hej Harriet,

  Kul att du är nöjd! :D Ha en fin vecka. :)

  /Luxplus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen nöjd! Kommer definitivt beställa flera gånger:D

   Radera