söndag 26 november 2017

Mina favoriter från Youtube

Youtube är ju bara för bra, speciellt på regniga och mulna dagar som denna. Då allt man vill är att ligga under filten och mysa, och ja bara ta det lugnt. Har hittat super många nya favoritkanaler på Youtube den senaste tiden, och tänkte därför tipsa om några absoluta favorit kanaler. Gillar kanaler med allt från vloggar, mode och skönhet till fakta.

Men här kommer mina favoriter just nu:

USE LESS
Kanalen som handlar om Signe Hansen som är minimalist, och även mycket mån om bland annat naturen. På kanalen finner du riktigt bra tips för dig som vill leva ett mera minimalistiskt liv, och även mycket stil. Verkligen en kanal full av inspiration.


Gillar verkligen hennes vloggar och personlighet, verkar som en riktigt positiv person. Riktiga feelgood videos gör hon. Och så hittar man även träningstips nu som då.Kanske min all time favorit youtuber. En så härlig person, och ja hon gör verkligen så mysiga videos. Tips för dig som också planerar bröllop, för här hittar du även bröllops relaterade videos.


Bianca Ingrosso
En relativt nyfunnen  bekantskap. Älskar hennes vloggar även hennes så fräscha sminkning som det även finns en video på. Började även kolla på Wahlgrens värld där hon såklart är med. Ett riktigt tips det med ifall du gillar realityn som Maria Montazami.

Elin Kungsman
Så härlig familj, och såklart mysiga vloggar att följa.

Therese Lindgren
Sist men inte minst Therese, som många redan känner. Gillar hennes vloggar och även så kul att följa med hennes renovering av deras nya lägenhet. Riktigt bra underhållning.Tipsa gärna om dina favorit kanaler!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar