lördag 4 november 2017

All helgonadagen

Att gå vidare efter att man missta en när och kär, det är viktigt. Det tar tid, men det går nog. Men även att minnas dem man älskar, det är så viktigt och värdefullt. De första åren efter en förlust av en älskad människa, de är de svåraste enligt mig. Men allt med att tiden går, så blir det nog lättare.

Idag vill jag speciellt minnas min fina farfar jag aldrig träffat, min fina mormor som kämpade så länge, min härliga morfar som han även kämpade till sin sista dag. Men även min älskade pappa, som gick bort så oväntat och allt för tidigt fem år sedan. Vill även minnas alla de andra människor i mitt liv som gått bort. Saknaden är stor, men det är mera än okej att sakna. 

Idag kommer jag att tända ljus för dessa fina människor. De är inte bland oss mera, men en sak är jag säker på. Att vi en dag kommer att få ses igen, på en plats där allt är mera än perfekt 


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar