Meny

31 okt. 2017

Våga vara operfekt och några andra på köpet

Ett av mina stora intressen är böcker, ja nästan alla slag. Gillar romaner, memoarer, bakböcker, böcker om hälsa och ja listan kan göras lång. Och det eviga problemet då jag besöker biblioteket, är att jag varenda eviga gång lyckas få med mig allt för mycket böcker. Jag vill ju läsa alla, och klart de ska ha alla jag velat läsa länge på plats då jag besöker bibban...

Denna gång var inget undantag. Skulle ju bara hämta en bok jag reserverat, och nedan ser ni resultatet.

Brene Brown Våga vara operfekt, var boken jag reserverat. Titeln verkade så perfekt, ironiskt nog. Att våga vara operfekt är ju nått man verkligen borde öva sig på. Kommer absolut att återkomma med tips på böcker, för det är ett stort intresse för mig.


Har ni liknande problem med att ni kommer hem med alldeles för många böcker?

1 kommentar :

  1. Du är faktiskt liksom mig. Ja älskar böckerna! Det är bästa när man hittar en bok som är så bra att man vill bara läsa den hela tiden. :-D Jag älskar också (romantiska) romaner men spännande-literatur tycker jag om inte.

    Jag hoppas att du har det bra resten av den här veckan! Ha det bra fredag och veckoslutet! <3

    adaemmimaaria.blogspot.fi

    SvaraRadera