söndag 1 oktober 2017

Livet och allt det andra däremellan

Länge sedan jag skrivit nått här. Men nu skall det ske en förändring. Men ibland behövs en paus, för att man skall komma underfund med saker. Ibland kommer livet helt enkelt emellan.

Saker händer och saker förändras. Så tänker jag även med denna blogg. Kommer att skriva endast på svenska hädanefter, det är ju trots allt mitt starkare språk. Känner mig också mera bekväm med att skriva på mitt modersmål. Men jag hoppas även att ni som är finska, skall trots allt fortsätta följa mig ifall ni gillar vad jag delar med mig av här.

Även blogg designen fick sig en smäll, innehållet kommer dock vara nästan den samma. Livet, skönhet, stil, inredning, mycket kreativitet och såklart glutenfria recept kommer absolut att hittas här på min blogg. Alltså allt som står mig nära.


Hoppas ni hittar det ni letar efter och gillar det jag har att dela med mig av.
Tröja Lindex (secondhand) | Byxor Bikbok(secondhand) | Skor Zara

2 kommentarer :

 1. Hienoa että alat kirjoittaa ruotsiksi, on tärkeää tehdä asiat omalla tavallaan. Itse jään ainakin innolla seurailemaan blogiasi, oppii itsekin samalla vähän ruotsia. Ha det så bra ! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Niin onkin, ruotsi tuntuu enemmän "omalta". Mutta ihana jos jäät kuitenkin seurailemaan♥

   Ha det bra du med.

   Radera