tisdag 10 oktober 2017

Unpopular Opinions

Opopulära åsikter, det kommer dagens inlägg att handla om. Har träffat på många liknande inlägg i bloggvärlden. Det går alltså ut på att jag berättar åsikter som kanske inte så många håller med om.


Förstår ej hur folk orkar från kväll till kväll vara ute och festa. Det är helt enkelt inte min grej. Själv spenderar jag min kväll så mycket hellre hemma.

Enligt mig så är digitala kalendrar som till exempel telefonens så mycket sämre än en vanlig hederlig kalender i pappersformat.

Älskar second hand, och förstår mig inte på folk som tycker det är "så äckligt" att shoppa där. Allt i tvätten en gång, så har du en tröja som är som ny.

Jag tror att man inte blir mera lycklig av att följa ett strikt kostschema.

Själv anser jag att sötningsmedel är så mycket värre än vanligt vitt socker. Äter hellre vanligt godis än äter en .påse med godis fulla av sötningsmedel.

Jag avskyr läsk. Ja både coca cola och fanta, allt.

Jag ser inte vad det är för fördel att ha en dyr telefon. Alla jag haft har kostat max par hundra, och funkat hur bra som helst.

Har ni några "opopulära" åsikter?8 kommentarer :

 1. Oj, vet du! Jag känner igen mig mer eller mindre i alla dina åsikter. Föredrar till exempel en papperskalender hundra gånger hellre än en digital kalender :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, kul att höra att nån annan också har liknande åsikter som jag:)

   Radera
 2. Jee täältä löyty monia muhun sopivia! Munkaan puhelimet ei oo ikinä maksanu paria sataa enempää, ja nää on toiminu ihan älyttömän hyvin. Ne kuitenki hajoo parissa vuodessa ni turha maksaa niistä liikaa :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näin on, samaa mieltätosta hajoamisesta. Turha laittaa liikaa rahaa:D

   Radera
 3. Ihan samat jutut mullakin! Limuista kyllä pidän, vaikken niitäkään jaksa juoda kuin kerran tai kahdesti vuodessa :D Toi kalenterijuttu on kyllä niin tosi, paperikalenterista on kivempi kattoa, siihen voi laittaa värejä tai muuten vaan kirjottaa tärkeimmät jutut eri tavalla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, kiva kuulla. Jepp limua voin juua jos on ihan ihan pakko,liian makeaa mun mielestä...

   Radera
 4. Ihana blogi sulla, harvoin törmää ruotsinkieliseen blogiin, plussaa siitä!

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos paljon Jasu! Kiva jos tykkäät.

   Radera