MENU

12.7.2017

Take it easy

Miten musta tuntuu että liian usein kiiruhdan paikasta toiseen tai muutenvain stressaan aivan turhaan? Tuntuu että pitäisi koko ajan olla jotain tekemistä, niin vaikea pystyä vain rentoutumaan. Heti töistä tultua on aina pakko keksiä jotain. Oli se sitten kaupungilla pyöriminen tai salille meno. Tuntuu että olisi pakko suorittaa ja koko ajan tehdä mitä huikeampia juttuja. En tiedä mutta ainakin somessa tuntuu että kaikki tekevät mitä huikeampia juttuja koko ajan. Mutta stressi ja ylisuorittaminen ei ole hyvä pidemmän päälle.


Hur känns det att jag allt för ofta skyndar mig med allt, från ställe till ställe och från uppgift till uppgift. Känns som om man borde hålla igång hela tiden , så svårt att bara ta det lugnt. Ibland känns det som ett måste att prestera något hela tiden. För om man skall tro de sociala medierna så borde man göra nått roligt,speciellt och annorlunda hela tiden. Men kan ju inte vara bra i längden att stressa så mycket.Mutta huomattu on että ei tuollaista tahtia kauan pysty pitämään. Itse on pakko opittava ottamaan rennosti useammin. Vaikkapa hyvä kirjan parissa, sarjaa katsoen tai käsitöitä tehden. Täytyisi oppia ihan makamaan sohvalla ja ott rennosti, ilman sittä tunnetta että nyt on pakko tehdä jotain muuta.

Eli tästä lähtien aion yrittää parhaani jotta oppisin että on okei ottaa ihan vain rennosti. Etkö sinäkin?Eikä tarvitse suorittaa aina jotain. Sillä aikaa meillä on.


Men har nog märkt att detta inte går i längden,att stressa på. Själv måste jag lära mig att bara ta det lugnt, utan att få känslan av att man inte är tillåten att bara ta det lugnt. Små steg så blir det bra. Så hädan efter kommer jag att se till så jag tar det lugnt och inte stressar hela tiden. Visst gör du det med? Tiden tar ju inte slut.


Jeans ZARA, Top Mango, Shoes Adidas, Jacket Lexington, watch Daniel Wellington *, Sunglasses Ray Ban
PS. Muistakaa alennus koodilla Harriet saatte 15% alennuksen Daniel Wellingtonin koko valikoimatsa 15.7 asti.
Kom ihåg att med rabattkoden Harriet får ni 15 % rabatt på hela Daniel Wellingtons kollektion tills 15.7.

6 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! Tykkään todella paljon sun blogin ulkoasusta :)

  VastaaPoista
 2. Suorittaminen ja stressi on vahvasti esillä munkin elämässä. Rentoutumisen tärkeys on tullut koko ajan mulle ajankohtaisemmaksi ja nyt kesällä tavoitteena olisikin saada mieli nollattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä suunnitelma! Täällä kans yritetään kovasti olla stressamaatta, vaikkakin työtsitä joskus aiheuttavat:)

   Poista
 3. Mulla on kans sama juttu! Tsemppiä!

  VastaaPoista