MENU

20.6.2017

What me time means to me

*gift from maybeauty

Joskus on hyvä antaa ihan itsellensä hemmotelu hetkiä, ne auttavat jaksamaan arjessa. Niin ihana pitää se pieni hetki itsellensä, vaikkapa raskaan työ tai koulupäivän jälkeen. Nämä ovat ne jutut jotka kuuluvat mun oma aikaan.

Ibland behövs egentid, speciellt sådana där man unnar sig själv. Det får dig att orka bättre i vardagen. Så skönt att få ha en stund för sig själv, i lugnt och ro efter en stressig dag. Så nu tänkte jag berätta vad som jag brukar göra för att unna mig en avslappnande stund.


Kirjat ovat yksi minulle tärkeä asia, joka auttaa minua rentoutumaan. Kon Mari tarttui mukaan kirpparilta, olihan se pakko ostaa sillä niin moni sitä on hypettänyt. Joten tätä kirjaa tällä hetkellä luetaan.

Ja tottakai kasvonaamio on oleellinen osa sitä hemottelua. Mikäpä parempaa kuin saada puhdas ja sileä naama? Juuri nyt itsellä käytössä nämä Maybeautylta saadut naamiot. Tykästyin niin kovasti Poremaskiin jota sain kokeilla noin puolivuotta sitten joten oli pakko lähtä mukaan heidän kampanjaansa. Ja en pettynyt tälläkään kertaa. Puhdisti tehokkaasti ja voin vain kuvitella kuinka hyvä tämä on pidemmällä kaavalla. Ja mulla onkin teille alennuskoodi, nimittän harmask koodilla saatte kivan alennuksen. 


Böcker är ett sätt för mig att ta hand om mig själv. Så skönt att sätta sig ner med en bra bok. Och bättre blir det om man har en härlig ansiktsmask på sig samtidigt. Både huden och du själv kommer att tacka. 

Just ny använder jag Maybeautys super bra Incredible facemask som jag fick hem häromdagen. Så otroligt bra. Huden känns så fin efteråt. Renar riktigt bra, och kan tänka mig hur bra huden mår om man använde den en längre tid. Så bra. Och nu har jag även fått en rabattkod åt er! Super eller vad? Ange koden harmask då ni handlar här.Smoothiebowlit. Niin herkkua ja saa tehtyä vaikkapa mitä yhdistelmiä. Raikasta ja maittavaa. Joten tämä on ehdoton go to herkku kun on hemmottelu kyseessä.

Och smoothiebowl... Så gott och hör absolut till då jag vill bara ta det lugnt och ta tid för mig själv.


Ja viimeisenä mutta ei vähäisempänä ihanat lenkit luonossa. Se on todellakin rentouttavaa kun saa rauhassa kävellä ihanassa paikassa.

Och sist så absolut tar jag en lång skön promenad ut i naturen, ett så bra sätt att spendera egentid på.Mitkä asiat kuuluvat sinun oma aikaasi?
Hur spenderar du din egentid?


6 kommenttia :

 1. Niin hyvännäköinen smoothiebowl! Mun omaan aikaan kuuluu blogien lukeminen ja sarjojen katsominen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin juuri, itsekkin rakastan katsoa sarjoja kun sitä omaikaa on:)

   Poista
 2. Ihanat kuvat! c:
  Kun ite haluun omaa aikaa tai muuten vaan rauhottua nii laitan kuulokkeet korville ja siirryn parvekkeelle piirtämään. Näin kesäisin saatan mennä ihan ulos, jonnekin puiston penkille tai viltin kanssa nurmikolle :)

  VastaaPoista
 3. Lukeminen ja leipominen sekä ihan vaan olla tekemättä mitään.

  VastaaPoista
 4. Toi smoothiebowl <3 Nam minkä näkönen! Mä tykkään kans mennä kävelee ulos luontoon, täällä mun lähistöllä on yks ihana rantakatu mitä tykkään kävellä, sen varrella meressä on venelaitureita ja niitä on tosi rauhottavaa katella. :) Lenkkeily on kyllä parasta, varsinkin vielä musiikit korvilla!

  https://laura-linnea.blogspot.se/

  VastaaPoista