MENU

4.5.2017

Snapshots from Stockholm

Maanantaina kotiuduttiin meidän pieneltä viikonloppulomalta äidin kanssa. Ja nyt on ehditty palata takaisin arkeen. Ihana reissu oli, hiukan tuulista mutta ei se haitannut ollenkaan. Ajattelin jakaa hieman kuvia Tukholman matkalta!


På måndagen kom vi hem efter en fin Stockholms helg med mamma. Och nu har man sluppit tillbaka till vardags rutinerna igen, skönt det med. En riktigt bra resa hade vi, förutom lite blåsigt väder. Tänkte dela med mig av mina favorit bilder från staden.


Rakastan niin Tukholman rakennuksia! Niin kauniita ja hienoja. 
Älskar byggnaderna i Stockholm. Så fina helt enkelt. 


Ja ei saa näitä unohtaa. En ole ikinä ollut kirsikkapuiden kukinnan aikaan siellä, ja pakko sanoa että oli erittäin kaunista! Mutta oli niin vaikeaa saada kuvia, koska se ihmispaljous oli jotain hirveätä. Mutta kyllä jotain kuvia sain otettua muistoksi. 


Och denna får jag ej glömma. Har aldrig sett körsbärsträd blomma, och det var verkligen värt det. Så vackert. 


Olin jo ennen reissua etsinyt käsiini pari kahvilaa josta saisi gluteenitonta. Ja päädyttiin ennen kuin mentiin takaisin laivalle Under Kastanjen nimiseen kahvilaan/ruokapaikkaan joka sijaitsee vanhassa kaupungissa. Ihanalla paikalla ja superhyviä kakkuja. Vieläpä gluteenittomia. Ja sieltä saaainakin myös esimerkiksi gluteenittomia tosteja. Kannattaa ehdottomasti suunnata tuonne.


Hade redan innan resan sökt fram några ställen som serverar bra glutenfritt mat och fika. Och denna passade på att besöka innan båten gick. Under Kastanjen finns i gamla stan på ett så mysigt ställe, precis så som namnet också säger under en kastanjeträd.  Super goda kakor som är glutenfria hade de. Hörde även att de serverade bland annat glutenfria toasts.


Ja vielä yksi kuva super kauniista rakennuksesta. Ne on niin kuvauksellisia!

Ännu en bild av de vackra byggnaderna, kan ju inte få nog av dem. 10 kommenttia :

 1. Oon ihan samaa mieltä et toi Ruotsin talojen arkkitehtuuri onaivan ihanaa! Silmä oikeen lepää kun noita rakennuksia katsoo. Olis ihana iteki päästä käymään Ruotsissa just kirsikkapuiden kukinnan aikana. Ne on niin kauniita. Enkä myöskään ihmettele et niiden luona ihmispaljous olis jäätävä

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Ja ne ovat niin valokuvauksellisia että. Kannattaa ehdottomasti kävästi siellä joskus niiden kukinnan aikaan:)

   Poista
 2. esittelin blogisi postauksessani! :)

  http://neasjoblom.blogspot.com.ee/2017/05/blogiesittelyt-osa-2.html

  VastaaPoista
 3. Oi miten nättejä noi kirsikkapuiden kukat ovat! <3 Mäkin aina ihastelen Tukholmassa käydessäni paikallisia rakennuksia, ne ovat tosi upeita. :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ompas sulla ihana blogi😍 Kaunis ulkoasu ja ihania kuvia! Miellyttävä lukea!

  https://simplylovingstyles.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 5. Ihanan keväinen Tukholma! Noiden kirsikkapuun kukat ovat kyllä kauniin näköisiä. :)

  http://odessaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista