MENU

2.5.2017

May moodboardMun toukokuun moodboard sisältää muun muuassa nämä jutut:
Mokkakangas takit, mun ehdoton juttu kevään ostoslistalla. Joku ihana vaalea väri, kuten esimerkiksi vaaleansininen, vaaleanpunainen tai vaalean lila. 

Blush shoes, vaalean väriset kengät. Talvisin lemppari kengät ovat saappaat ja nilkkurit, kevääksi kaipaan hieman vaaleampia yksilöitä.

Hedelmä salaatti, onko mitään herkullisempaa kuin tuore hedelmäsalaatti? Tätä on tullut tehtyä jo aikas monta kertaa tämän vuoden puolella, mutta ehdottomasti tulee vielä tehtyä.

Korostusseinä, ihana lisä vaaleaan sisustukseen. 

Pleated skirt, toinen juttu ostoslistallani. Soveltuu niin moneen, niin toimistolle kuin rentoon illanviettoon. 

Klong Äng, tällainen on hankittava joskus. Niin kätevä olisi kun kukat ovat menossa huonoksi, eikun vaan varret lyhyemmäksi ja tekemään ihanaa kukkasetelmaa.

Piknic, tällainen on pakko järjestää. Ihana viielä kevät ilta tai aurinkoinen alkukesän päivä. Tuoreita marjoja, hedelmiä, herkkuja ja muuta.

Adidas sneakersit + revityt farkut. Ihana kombo, vielä puuttuu vaaleat adidakset kaapista. Mutta ehkäpä ne joskus tulee olemaan mun.

Ja lopuksi pari sanontaa jotka kolahtavat ainakin muhun.// Mokka jacka, ett måste nu till sommaren. En ljusblå, babyrosa eller ljuslila skulle vara ett fint tillägg till  vårgarderoben.

Blush färgade skor, vintern blir det mera mörkare skor men nu till våren och sommaren vill jag definitivt ha ett par ljusare.

Frukt sallad, en favorit nu i vår. Så gott med färska bär och frukter.

Effektväggar, så snygga till en annars ljus inredning.

Pleated skirt, en sådan måste jaga bara hitta. Passar fint till kontoret och till slappare tillfällen.

Klong äng, en inredningsfavorit som jag länge drömt om. Super bra ifall blommorna håller på att vissna är det bara att klippa av den kortare och göra ett fint arrangemang.

Picnic, antingen en sval sommar kväll eller en fin  försommar dag.

Adidas sneaker + söndriga jeans. En perfekt kombo.

Och till slut några quotes som får mig att tänka i alla fall.


4 kommenttia :

  1. Oi miten ihania juttuja kaikki!<3 :')

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Vitsi miten ihanan harmonisia kuvia! Samoja juttuja löytyy omaltakin listalta kesälle :)

    VastaaPoista