MENU

26.5.2017

Hiking

Ihanaa viikonloppua teille! Täällä lähettiin heti töiden jälkeen pyöräilemään miehen kanssa kohti erästä vaellusreittiä. Oli niin mahtava sää ja todella kaunis reitti. Oon aina ajatellutettä vaeltaminen on tylsää,mutta olin aivan väärässä. Suosittelen todellakin kokeilemaan.

Hoppas er helg börjat fint! Här hos oss invigdes helgen efter jobbet genom att cykla till ett vandringsled. Har alltid trott vandrings led varit tråkiga, men oj så fel jag hade. Så vackert och super väder. kan verkligen rekommendera att åka ut till ett vackert led och gå.
8 kommenttia :

 1. Vaellusreitit on kyllä kivoja! :)

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Näin on, pääsee hetkeksi luontoon rauhoittumaan:)

  VastaaPoista
 3. Meillä oli yläasteella aina tapana mennä muutamaa päivää ennen koulujen loppumista vaeltamaan ja paistamaan makkaraa yhelle laavulle. Se oli kyllä kivaa! Harmi, että enää lukiossa meille ei järjestetä mitään tollasia juttuja :/

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niin just, kuulostaapa kivalta! Mutta harmi jos ei enään järjestetä. Mutta kannataa ehottomasti itekkin lähtee metsään kävelemään, niin rentouttavaa:)

   Poista
 4. Ah, vaeltaminen on ihanaa jos on oikeassa mielentilassa sitä varten! :D Kaunis kuva♥
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Täällä kanssa yksi luontoihminen, jonka mielestä luonnossa vaeltelu ilman kiirettä on maailman rentouttavinta puuhaa :D Se täydellinen hiljaisuus ja pelkkä luonto ympärillä, eihän siinä voi muuta kuin rauhoittua ja nauttia olostaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiva kun löytää samanhenkisä tyyppejä:D Näin on!

   Poista