MENU

10.4.2017

Life is here and now

Oletteko te ikinä saanneet sitä ajatusta, että " huomenna alkaa oikeasti elämä", tai "kun olen opiskellut silloin se elämä vasta alkaakin tai vaikkapa "kun saan työ siitä se elämä alkaa". Ainakin minä olen syyllisynyt tähän. Ennen kun täytin 18, ajattelin että silloin kun täytän, niin silloin alkaa elämä toden teolla. Tai vaikkapa että kunhan olen löytänyt sen oikean, silloin elämä voi alkaa. Mutta näin ei asia ole, onneksi.


// Har ni någon gång tänk att " imorgon  börjar livet på riktigt", eller " då jag är klar med studierna, ja då börjar livet" eller till exempel "då jag får drömjobbet så börjar nog livet helt på riktigt". I alla fall jag har gjort detta. Innan jag fyllde 18 så tänkte jag att då börjar livet. Och innan jag träffade min man, så tänkte jag att då jag hittar den rätta, ja då börjar livet. Men så är det inte, tur nog.


Mutta ei se elämä ala vasta tietyn asian jälkeen, vain se elämä on JUST NYT. Sitä on niin helppo jämähtää siihen ajatukseen että kaikesta tulee parempaa esimerkiksi valmistumisen jälkeen. Mutta usein unohdetaan että elämä on tässä ja nyt, ja sinä päätät mitä sillä teet.

Just sä voit päättää mitä elämältä haluat. Mun mielestä se on niin hieno asia. Aina ei asiat kuitenkaan mene niin just kun olit kuvitellut. Mutta ei se mitään. Sä voitkin päättää mitä seuraavaksi teet tai haluat saavuttaa. Aina on toinen mahdollisuus, tai toinen suunta minkä voit valita. Vain sinä pystyt päättämään. Ainakin minä haluan yrittää elää just nyt. Mun elämä on jo alkanut, joten miksipä ei tehdä siitä parhain mahdollinen.

Näillä sanoilla haluan toivottaa ihanaa alkanutta viikkoa 


// Men inte börjar livet efter en viss sak, utan livet är här och nu. Det är så lätt att fastna i tanken att livet börjar efter en viss sak. Men samtidigt glömmer man att livet är just nu, och du bestämmer vad du vill göra med den. 

Just du kan bestämma vad du vill av ditt liv. Själv tycker jag att det är en så fin sak. Men alltid går det ju inte som man tänkt. Men som tur är finns det andra chanser, andra vägar att gå. Du kan bestämma då vad du vill till näst. I alla fall jag vill försöka leva livet nu! Mitt liv har börjat redan, för länge sedan. Så varför inte göra det bästa utav det? 

Med dessa ord vill jag önska er en super härlig vecka 


12 kommenttia :

 1. Man glömmer lätt bort att leva i nuet :) Därför är sådana inlägg viktiga!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Så är det. Jo tyckte detta var en bra påminnelse för mig, men även för andra:) Ha det bra!

   Poista
 2. Ihana postaus ja puhuit niin asiaa! Elämä on tässä ja nyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa jos tykkäsit tästä postauksesta<3 Näin on, livet är nu!

   Poista
 3. Viisaita sanoja! Turhan monet tuntuvat elävän sitku-elämää, mikä on sääli, koska elämä on nyt eikä huomisesta voi tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos pidit! Näin on, life is now. Ja todellakaan huomisesta ei voi tietää...

   Poista
 4. Aivan ihana postaus ♥ itsekkin elän liiankin usei tuotan sittenkun-elämää, mutta pikkuhiljaa siitä eroon ja elämään tässä hetkessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Heidi<3 Super jos oot pääsemässä eroon tästä tavasta! Täällä kans hyvää vauhtia yritän tulla paremmaksi siinä hetkessä elämisessä.

   Poista
 5. Hyviä ajatuksia! Kiva postaus, ja ihanaa alkanutta viikkoa sullekkin <3

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Mulla on kans paha tapa elää tapahtumasta toiseen. Odotan yleensä aina jotain tapahtumaa, enkä vaan osaa nauttia hetkestä tässä ja nyt. Haluaisin opetella, mutta en oikein tiedä miten opettelisin! Onneksi osaan nauttia kuitenkin pienistä arjen iloista silloin tällöin! :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää onkin aika hankala asia opetella, helposti menee takaisin samoihin kuvioihin. Tsemppiä sinne hetkessä elämiseen<3:)

   Poista