MENU

13.4.2017

Books I am reading right now


Viime aikoina kirjasto on houkutellut jopa hieman liikaakin, mutta voisipa huonommat asiatkin kiinnostaa. On vain niin rentouttavaa istahtaa alas ja lukea jotain hyvää kirjaa. Tällä kertaa esittelen teille neljä kirjaa joita tällä hetkellä lueskelen.


// Senaste tiden har jag varit ett X antal gånger till bibban, men värre saker kan man ju göra. Så skönt att sätta sig ner och bara läsa en bra bok. Tänkte tipsa om några böcker som jag håller på att läsa just nu.


| Therese Lindgren, Ibland mår jag inte så bra |
Ehkäpä yksi lemppari youtubettejista. Niin ihanalta ja sympaattiselta vaikuttaa. Heti kun kuulin että häneltä tulee kirja, mun oli pakko saada lukea se! Se kertoo kaikille tärkeästä aiheesta, nimittäin henkisestä hyvinvoinnista, ja siitä että on okei voida joskus hieman huonommin. Vaikuttaa todella ihanalta kirjalta.

// Kanske en av mina favoriter på youtube, Therese verkar så äkta. Genast då jag hörde att hon skulle släppa en bok, visste jag att jag bara måste få läsa den! I boken berättar hon om sitt liv med bland annat ångest, och delar med sig av tips. Verkar som en så himla bra bok.

| Craig Groeschel, #utmaningar |
Tämä kirja kertoo meidän yhteiskunnasta, kuinka paljon kaikki pyörii sosiaalisen median ympärillä. Kirja on kristitystä näkökulmasta, mutta sisältää todella paljon hyvää tietoa kaikille! Super kirja kerta kaikkiaan.

//I denna bokberätta och tipsar Craig om hur man skall förhålla sig till dagens sociala medier, som allt mer och mer tar folks tid och ork. Boken är från ett kristen synvinkel, men finns mycket i boken som kan vara bra för alla att tänka på. Helt enkelt en riktigt läsvärd bok.

| Helen Fielding, Bridget Jones Mad about the boy |
Pakko myöntää etten ole lukenut aikasempia kirjoja jotka kertovat Bidget Jones nimisestä henkilöstä. Joten ehkä on aikakin antaa tällekkin mahdollisuus. 

//Måste erkänna att jag inte tidigare läst några av de tidigare böckerna som handlar om Bridget Jones. Men nu ska jag definitivt läsa denna, verkar riktigt lovande.

| Michaela Forni, Jag är inte perfekt tyvärr |
Ruotsalainen Michaela on kirjoittanut blogia kauan, ja julkaisi hetki sitten kirjan joka kertoo itsetunnosta ja itseluottamuksesta. Tähän asti on vastaan tullut todella hyviä juttuja sekä oivallluksia. Suosittelen todellakin lukemaan tämän!

//Den svenske bloggaren Michaela som skrivit denna bok, har verkligen tänkt vad hon skrivit. Finnsså mycket att ta åt sig i denna boken. Tycker att varje ung kvinna borde ge en chans åt denna bok om självkänsla och välmående.

Mitkä kirjat ovat sun lukulistalla?
Vilka böcker är på din läslista?

10 kommenttia :

 1. Onkohan noita ruotsinkielisiä kirjoja saatavana suomeks? Vaikuttaa nimittäin tosi kivoilta, ja vois itekin lueskella jossain vaiheessa :D Ruotisntaidot vaan ei ihan riitä kokonaisen kirjan lukemisee - ainakaan vielä toistaiseksi.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä ne kohta tulee suomeks, vielä en ole nähnyt että olis. Mutta ovat mun mielestä aika helppoja luettavia, ei paljon tekstiä. Super hyviä ovat nyt kun olen alkuun päässyt. Kannattaa ehottomasti tsekata löytyiskö:D

   Poista
 2. Todella mukavia kirjoja sulla lukulistalla ja vaikuttavat kaikki tuovan mielen täyteen kauniita ajatuksia ja ajattelemista ♥ Näistä melkein kaikki alkoivat kiinnostamaan itseäni, joten täytyypä napata ne muistiin :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihania kirjoja kaikki nyt kun olen ehtinyt kaikkia hiukan lukemaan. Kannattaa ehottomasti ettiä nuo käsiin. Tosi paljon tärkeitä asioita ovat kyllä täynnä:)<3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ja verkligen, har hunnit läsa några kapitel men så mycket tänkvärt finns det!:D

   Poista
 4. Alko jotenkin ihan superisti kiinnostaan toi #utmaningar! Mun pitäs vähän vetreyttää mun ruotsin kielen taitoja muutenkin, kun viimeks pari vuotta sitten kieltä on kunnolla käyttänyt, joten osaatko sanoo onko kirja helppoa luettavaa, jos ruotsin kielen taidot ei oo ehkä ihan parhaimmillaan tällä hetkellä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos tuo kirja alko kiinnostamaan! Kannattaa ehdottomasti lukaista:) Ainakin tuo Theresen kirja tässä postauksessa on aika helppolukuinen, ei paljon tekstiä ja monet termit ovat aikalailla samoja kun suomeksi. Ja sitten Katarina Janouchin kirjat, erityisesti nuo Cecilia lundista kertovat ovat aika helppoja kirjoja. Paksuja ovat mutta helppo seurata mukana. Ja jos pidät kirjoista jossa on uskonnollinen tausta, tsekkaa karen Kingsburyn kirjat! Toivottavasti löydät jotain mieluista luettavaa. Näitä postauksia tulossa lisää, joten stay tuned:)<3

   Poista
 5. Mä oon niin huono lukemaan mitään, vaikka se sivistäisi varmasti paljon :-) Voisi ottaa tavoitteeksi, että jos jonkin kirjan saisi edes kevään aikana luettua!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin just. Niin tottaettä ainakin sanavarasto kasvaa huimasti! Toivottavasti löydät mieluisaa lukemista vielä:)

   Poista