MENU

13.3.2017

5x Best feelings


Se kun on tehnyt jonkun asian joka tuntui alussa aivan mahdottomuudelta.

Se tunne kun olet vaihtanut lakanat. Sitä fiilistä on vaikea voittaa. Pieni juttu jolla on suuri vaikutus ainakin itseeni.

Se kun tiedät että sulla on niin monta ihanaa ihmistä ympärilläsi jotkaoikeasti välittävät. Jotka jaksavat sua vaikka et aina olisi se helpoin tyyppi jonka kanssa olla.

Se kun ymmärät jonkun asian jonka et ole ennen ymmärtänyt. Oli se sitten miten kutoa villasukat tai että olet oikeasti kaunis.

Se tunne kun tiedät että kaikki on hyvin, ja vaikkei kaikki olisikaan että kaikki kyllä kääntyy tavalla tai toisella parempaan suuntaan.// Känslan då du har gjort något du trodde var en omöjlighet.

Känslan då du bytt lakan. En känsla som är svår att vinna. Så liten grej men påverkar mig mycket.

Känslan då du vet att du har så många fina människor runt omkring dig som på riktigt bryr sig om en. Som orkar dig hur jobbig du än kan vara ibland.

Känslan då du förstår något du inte tidigare gjort. Vare det sig var hur man stickar yllesockor eller förstår att du helt på riktigt är vacker.

Känslan då du vet att  allt är mer än bra, och fastän inte det skulle vara det utan att allt kommer bli bra mot slutet ändå.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti