MENU

1.2.2017

Trying out: The Kiss from LUSH

Products gifted from LUSH

Kuka muu kärsii kuivista huulista eteenkin nyt talvis aikaan? Täällä ainakin yksi joka todellakin kärsii tästä. Paras ystävä jo kuukauden ajan ollut bepanthen voide, hädin tuskin sekään on auttanut. Joten kun sain mahdollisuuden kokeilla muutamia Lush tuotteita, en vain voinnut sanoa ei. Postissa sitten saapui The Kiss huulten kuorinta voide sekä The Kiss huulivoide.


The Kiss huulten kuorinta voiteen tuoksu, aivan ihana! Tuoksu on kuin suoraan hedelmäkarkki pussista. Kuorinnan seassa on syötäviä sydämia, aika söpöä eikö? Kerran kokeilun jälkeen voin todeta että super tuote kyseessä. Huulet tulivat todella pehmeiksi, ja The Kiss huulirasva viimeisteli huulet. Huulirasvassa on sama tuoksu, mutta hieman miedompi. Huulille se antaa myös hiukan sävyä..


Vem annan har super torra läppar speciellt nu under vintern? Här är en i alla fall som lider av det. Min bästa vän nu i en månads tid har varit bepanthen, ibland hjälper inte ens den. Så verkligen kul att få prova något nytt för läpparna. Fick nämligen möjligheten att få hem några produkter från Lush, som nyligen släppt vän dags kollektionen. Hem i postlådan fick jag The Kiss läppealing samt The Kiss läppomada.

The Kiss läppealingen funkar verkligen! Gör läpparna super mjuka och återfuktar dem. Doften den är ju också helt juvlig. Och nöjd r jag också över läppbalsamet jag fick. Underbar doft samt riktigt söt förpackning.

thekiss

Olen erittäin tyytyväinen näihin, ja seuraavan kerran kun jokin ihonhoitotuote on lopussa aion tutkailla lushin valikoimaa. Plussaa myös että useimmissa tuotteissa pohjaan on merkitty kuka sen on tehnyt, niin kiva lisä että nämä ovat käsin tehtyjä. Aina yhtä kiva saada kokeilla uusia tuotteita, varsinkin kun samalla löytää uusia suosikkeja!

Oletteko te kokeilleet LUSH tuotteita? Entä onko suosikkeja?


Mycket nöjd är jag och kommer definitivt köpa från lush ifall jag behöver liknande produkter i framtiden. Ett stort plus för att de är handgjorda samt att det står vem tillverkat dem. Så kul detalj. Alltid lika roligt att få testa nya produkter, speciellt då man hittar nya favoriter!

Har du provat på LUSH produkter? Har du någon favorit i så fall?4 kommenttia :

 1. Lush on ollut munkin pitkäaikainen suosikki, on ne tuotteet ihania <3

  glitteriajaperhosia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Lush on ihana! Sääli vaan että tuotteet on niin kauhean hintavia, muuten en varmaan muuta käyttäiskään kun heidän juttujaan :D Nyt joudun tyytymään siihen että käytössä on muutamia tuotteita (täl hetkel palashampoo ja palasaippua) kerrallaan.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Näin on, ei oikein opsikelija budjetilla voi kovin usein ostella niitä:D

   Poista