MENU

9.2.2017

Juicy

Kauan olen jo omistanut mehustimen, mutta päässyt aika vähälle käytölle. Joten nyt aion ottaa haasteksi kokeilla uusia ohjeita. Onhan se itse mehustettu mehu niin hyvää, ja kaiken lisäksi todella terveellistä. Eteenkin näin talvi aikaan on pakko saada hiukan enemmän vitamiinejä jotta pysyy terveenä.

Har länge ägt en saftmaskin redan, men tyvärr inte använt den så mycket. Men har lovat mig själv att nu ska det verkligen provas nya recept. Det är ju så gott med färsk pressad juice, och speciellt under vintern är det ju super med extra vitaminer. Tämä ohje löytyi Deliciously Ella kirjasta jonka nappasin mukaani kirjastosta. Kirjasta löytyy myös postaus täältä. Super helppo mehu, tarvitset ainoastaan 4 suurta porkkanaa, sentin inkivääriä sekä 3 punaista omenaa, and thats it.

Kotoa löytyy myös ihan kirja täynnä eri mehu ohjeita. Sekä pari kirjaa joissa myöskin mukana mehuohjeita. Joten täällä riittää ainakin ohjeita kokeiltavaksi.Detta recept hittade jag från Deliciously Ella boken jag nappade åt mig från bibban. Har ett litet inlägg  om boken också som du hittar här. Super lätt juice, du behöver 4 morötter, en cm ingefära samt 3 röda äpplen. Lätt och super gott.

Hemma har jag också en hel bok med recept, så brist på dem blir det nog inte. 4 kommenttia :

 1. Ah mehustin! Aina kun mä törmään siihen, ajattelen, että ihan just hankin, mutta sitten se taas unohtuu. Nyt kirjoitan sen kyllä ehdottomasti sellaiselle must have -listalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kesti niin kauan että uskaltauduin hankkia! Enkä ole katunut. Super hyvä jos esimerkiksi omenat menossa huonoksi sinne mehustimeen ne vain niin tulee hyvää mehua:) Suosittelen:)

   Poista
 2. Oi että nami vaikuttaa niin hyvältä! Mäkin tarviin mehustimen! ♥ Ja mehu reseptikirjan, tietenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Kannattaa ehdottomasti ostaa mehustin, hyvä investointi:) Moni käyttöinen. Jepp kirjastosta löytyy niin paljon kivoja mehu kirjoja, käy tsekkaamassa!

   Poista