MENU

3.1.2017

A LetterTämän vuoden ensimmäinen blogitiimi postaus tulee olemaan kirje tälle vuodelle, 2017. Eli suoraan asiaan.

Kiitos vuodesta 2016. Vuosi jolloin kasvoin ihmisenä, mutta myös vaimona erityisesti. Niin paljon hyvää tapahtui viime vuonna, ei ehkä hirveän suuria asioita mutta ihania.

"Toivon että vuosi 2017 tulee olemaan vuosi, jolloin opin tuntemaan itseni paremmin. Ja vuosi jolloin saan oppia ihan oikeasti että kelpaan sellaisena kun olen. Rakas vuosi 2017, kohtelethan minua myös hyvin. Toivon että saan kokea paljon, että minulla olisi mahdollisuus ehkäpä matkustaa ja myös oppia tuntemaan uusia ihmisiä. Haluasin myös että opiskelut sujuisivat, ja että motivaatiota riittäisi. Haluan oppia uutta, kehittyä bloggaamisessa sekä kuntoilla. Tänä vuonna haluan oppia ottamaan rennosti, ja oppia ottamaan omaa aikaa. Toivon myös että tänä vuonna oppisin tuntemaan Herraamme paremmin.

Toivon myös rauhaa, rakkautta ja terveyttä. "

"Tack för året 2016. Året då jag växte som människa, men framför allt som fru. Så mycket hände året 2016. Kanske inte så stora saker men, men fina sådana.

Jag hoppas att året 2017 blir året då jag lär känna mig själv bättre. Året då jag får på riktigt lära mig tycka om mig själv alla dagar i veckan. Kära år 2017,  behandla mig väl. Jag hoppas jag får uppleva mycket, att jag kanske hade möjlighet att resa lite och lära känna nya människor. Hoppas även att jag kommer att lyckas bra i skolan, och att motivationen skulle räcka till. Jag vill lära mig nytt, utvecklas med bloggandet samt motionera. Detta år vill jag också lära mig att ta det lugnt, och minnas att ta egentid. Jag hoppas också att detta år få lära känna Gud bättre.

Jag hoppas också på fred, kärlek och hälsa."
6 kommenttia :

 1. Oi miten ihanasti kirjoitit! :)♥ Upeaa alkanutta vuotta :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat susta, ja toivottavasti tästä vuodesta tulee huikea! :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 3. Ihanaa alkanutta vuotta sinulle. <3 Itse toivon vuodelta 2017 myös samoja asioita kuin sinä :)

  VastaaPoista