MENU

9.12.2016

Unpopular Opinions

Viime aikoina blogeissa on pyörinyt monta postausta joissa bloggarit kertovat mielipiteitään asioista, sellaisia joita voi pitää epäsuosittuina. Olen ainakin näitä postauksia bongaillut Alexa Dagmarin, Karoliinanja Jonnamaista blogeista. Joten päätin tehdä oman postauksen kyseisestä aiheesta. Muistakaa, nämä on vain mun mielipiteitä. Ja kaikilla on omansa!

En vain ymmärrä miten toiset jaksaa illasta iltaan käydä ulkona juhlissa ja muissa tapahtumissa, joissa nyt opiskelijoilla on tapana käydä. Itse oon niin paljon mielummin esimerkiksi kotona.

Mun mielestä digitaalinen kalenteri on tuhat kertaa huonompi kuin perinteinen kunnon paperi versio.

Mun mielestä kirpparit ovat kivoja. En osaakkaan enään laskea kuinka monta aivan uutta vaatetta olen löytänyt kirppareilla kierrellessäni. Kirpparit eivät todellakaan ole out. 

Uskon että ei tiukan ruokavalion noudattaminen tee susta onnellisempaa.

En itse haaveile kalliista merkkilaukusta, en ikinä voisi laitaa laukkuun 100 euro enemmän rahaa ainakaan tällä hetkellä. Löydänhän mä super kivoja laukkuja halvemmallakin.

En tajunnut  tai edelleenkään mikä siinä pokemon villityksessä kiehtoo. Kokeilin kerran itse,mutta ei, kun ei kiinnostanut.

En ymmärrä pitkien kynsien päälle, eteenkin pitkien tekokynsien. Miten niillä voi edes tehdä mitään?

Tänä syksynä on näköjään ollut muodissa pitää toppia teepaidan päällä... En oikein ymmärrä sitä tyyliä.

Onko teillä epäsuosittuja mielipiteitä?copenhagen5 Sv Denna typ av inlägg har cirkulerat runt i finska bloggarna nu under hösten. Så tänkte passa på att dela med mig av mina åsikter som kanske många inte tycker likadant om.


Förstår inte ur vissa orkar kväll efter kväll, tycker själv att den traditionella kalendern slår den som finns till exempel på telefonen tio noll och så älskar jag loppisar. Jag tror inte att man blir lyckligare av att äta efter en strikt diet. Är jag den ända som inte tycks drömma om dyra märkeskläder? Och så förstår inte jag mig på pokemon trenden som i alla fall var den stora trenden på hösten. T skjorta med topp trenden, den får nog också gå sin väg. 

Har du någon åsikt som andra anser opopular?


10 kommenttia :

 1. Nää on hyviä henkilölohtaisia paljastuksia ja musta on kiva lukee näitä! Ku ite opiskelin kävin bileissä ja joskus olin kovissa laskuissa koulussakin. Mutta se aika kannattaa elää nuorena eikä yli 30 vuotiaana, joten sekin on vain ihmisestä kiinni haluaako valvoa myöhään klubilla kavereiden kanssa. Vähän kirjoituavirheitä mutta ei nyt haitallisesti, kirjoittaessa kehittyy!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin kiva jos tykkäsit! Näin on, ihan ihmisestä kiinni. Itse en saamitäänirti valvomisesta ja juhlimisesta, joten jätän sen muille. Tiedostan itsekkin kirjoitusvirheeni, ei aina ole helppoa olla kaksikielinen. Suomi kun ei ole äidinkieleni, vaikkakin sitä koko elämäni puhunut. Ruotsiksi kaikki koulut käynyt, joten ei kai sitä tarvitse täydellinen olla:)!

   Poista
 2. Oli ehdottoman kivaa lukea sun mielipiteitäsi. :-)

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Nää on hauskoja :D Mä en kans tajua pokemonvillitystä. En jaksanut edes ladata itelleni, vaan oon vain cähän testaillut kavereidenpuhelimilla. Ei mun peli.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin kiva jos tykkäät:D! Jepp, ei olllu lainkaan mun juttu, jotenki niin turha peli...

   Poista
 4. Tosi mielenkiintoinen postaus!

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Aaaaa mä niin samaistun tuohon pokemonvillitykseen sun sekä Lindan kanssa! Mä en myöskään ikinä sitä ymmärtänyt - ei vaan ollut mun juttu :--D Pisteet kotiin tosin siitä, että hyvin sai vähän epäaktiivisemmatkin muksut liikkeelle!

  Ja mitä kielijuttuihin tulee - YOU ROCK, GIRL! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa just:D Jotenkin niin turhauttava peli... Nå se onkin super hyvä, että lapset liikkuu!

   Oi kiitos ihana Asta<3

   Poista