MENU

20.12.2016

2016 Beauty favorites

Tänä vuonna olen löytänyt yllättävän monta uutta meikki ja kauneus tuttavuutta. Joista vieläpä on muodostunut suuria lemppareita. En meikkaa itse niin erikoisesti,mutta välillä on hauksaa panostaa meikkiin. Myös hiuksien hyvinvointi on ollut tänä vuonna minulle tärkeetä. Olen onnistunut saamaan hiukan paksummat hiukset, joten peukut ylös sille.


Detta år har jag hittat super många nya favoriter bland skönhetsprodukter. I detta inlägg tänkte jag dela med mig av mina fem favoriter. 


La Palette Nude. En ikinä enne ollut uskaltautunut ostaa luomivärejä, joten tämä olikin suuri askel. Mutta voi että kun olen tykännyt tästä paletista. Ihania värejä, hyvä pigmentti ja sopii niin arkeen kuin juhlaan. Hinta laatu suhde kohdilla.

Riktigt fina färger. Och måste säga att denna palett passar bra för en som aldrig provat ögonskugga förut. 

Tresemmen Heat Defence*. Super hyvän tuoksuinen lämpösuoja, ja ei jätä hiuksia tahmaisiksi kuten monilla muilla on tapana tehdä. Ja todella hyvä suihkutin, parempaa saa etsiä. 

God doft, bra spray ände samt lämnar inte håret kladdigt som många andra värmeskydd gör. 

Dermosil Liquid Concealer*. Peittää hyvin, hyvä väri sekä edullinen. Voiko sitä muuta vaatiakkaan peitepuikolta. Tässä on myös todella hyvä aplikaattori.

Täcker bra, fin färg samt super bra aplikator. Den är också riktigt förmånlig.

NYX tame and Frame. Aino testaamani kulmaväri, mutta voin sanoa että olen enemmän kuin tyytväinen. Erittäin hyvä väri minulle sekä levittyy helposti. 

Enda ögonbryns färgen jag testat på, men kan säga att kommer knappast byta ut denna. Perfekt färg för mig. 

Mac Frost lipstick Angel. Kööpenhaminan lentokentältä lähti tämä kauan ostoslistalla ollut tuote. Halusin neutraalin huulipunan jota voisi käyttää myös arkena. Erittäin hyvä pysyvyys mun mielestä. Haaveissa on myös ostella hiukan enemmän värejä...

Denna fick följa med mig från flygfältet i Köpenhamn. Ville ha en neutral läppstift, så denna var perfekt.

Mitkä ovat olleet teidän suosikkejanne? 
Vad har ni för skönhets favoriteri år?

*saatu bogin kautta / fått genom bloggen

2 kommenttia :

 1. Täytyy kyl testata tota Dermosilin Consealeria. Peittääkö tummat silmänaluset?

  vesipisarasssa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itse asiassa kokeillut. Tummiin silmän alusiin käytän NYX undereye concealeria. Se toimii erittäin hyvin!

   Poista