MENU

4.10.2016

#BT AutumnEnsimmäisen blogitiimi postauksen vuoro. Tässä postauksessa kerron mitkä asiat merkitsevät minulle syksyä. Menkää myös katsomaan mitä Jasmiina, Asta, Heidi ja Linda kirjoittavat aiheesta 

Villasukat
Villasukat, ne vain jotenkin kuuluvat syksyyn. Olen kunnon vilukissa, joten villasukat on usein pelastus.


Kynttilät
Mikä olisi syksy ilman kynnitlöitä? Kesällä tuli hamstrattua ikeasta heidän ihania kynntilöitää, joten ehkäpä pärjään koko pitkän talven niillä.

Rauhoittuminen
Kesällä on jotenkin hektisempää, kun taas syksyllä alkaa jotenkin rauhoittumaan menot. Tottakai syksyllä alkaa koulu, joten se tuo hiukan kiirettä arkeen. Mutta iltaisin ja viikonloppuisin ei oleenään niin paljon tekemistä, joten on aikaa rauhoittua kunolla seuraavaa päivää varten.

Käsityö innostuksen paluu
En tiedä mikä siinä on, mutta aina syksyn tullen kesän  jälkeen tekee niin mieli tehdä käsitöitä. Ideoita löytyy vaikka muille jakaa, ja inspiraatiota tulee kerättyä laittoman paljon. On vain niin ihanaa istahtaa alas ja tehdä vähän käsitöitä.

Kirjasto ja kirjat
Syksyllä tulee oltua kirjastossa paljon enemmän kuin kesäisin. Syksyllä lukuinto palaa kai kesälomalta? Onneksi on kirjastot olemassa, muuten tulisi kyllä kalliiksi tämä kirjojen hamstraus ja lukeminen.

Rutiinit
Kesän jälkeen on vain niin ihanaa saada takaisin arkirutiinit ja tehdä tiettyjä asioita tiettyihin aikoihin. Päivät täyttyvät koulusta ja illallasaa yleensä ottaa rauhallisemmin.Dags för första Bloggteam inlägget. I detta inlägg kommer jag att berätta om vad hösten betyder för mig. Gå också in på  Jasminas, Astas, Heidis och Lindas blogg och kolla vad just höst betyder för dem.

Yllesockor
Yllesockor, de tillhör ju absolut hösten enligt mig. Fryser nästan alltid på kvällarna, då är nog varma och sköna yllesockor räddningen.

Ljus
Vad vore hösten utan levande ljus? På sommaren blev det en del ljus shopping på Ikea,så kanske de skall räcka över vintern.

Att lugna ner sig
Höst för mig betyder att kunna lugna ner sig oftare på kvällarna. Om somrarna finns det mera saker att göra på kvällarna, så till hösten är det ju skönt att få lugna ner sig efter en skoldag.

Intresset för handarbete
Vet inte vad det är med mig, men lagom till höstens mörka kvällar återvänder handarbetsintresset. Har idéer och inspiration så det räcker till, tack vare pinterest. Det är ju så skönt att sätta sig ner och sticka eller virka.

Biblioteket och böcker

På hösten blir det många fler bibba besök än om somrarna. Kan ju vara att läsintresset kommer tillbaka från sitt sommarlov? Tur att det finns bibliotek, annars skulle det bli ganska så dyrt...

Rutiner
Så skönt att efter sommaren komma in i rutinerna igen. Dagarna fylls oftast med skola och kvällarna får man oftast ta det lugnare.
18 kommenttia :

 1. Ihana postaus! <3 Kirjat ja kirjastot kyllä kuuluu niin syksyyn! Ja joku siinä kirjaston tuoksussakin on, mikä siinä vaan vetää puoleensa ja on niin ihanaa. :)

  Pus - rentouttavaa syksyä sinne teidän suuntaanne, ihanainen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Asta!<3 Näin on, kirjastot todellakin kuuluu syksyyn!

   Ihanaa syksyä sun koko perheelle ihana!<3

   Poista
 2. Kiva idea postaukselle! :) Ja ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 3. Kirjastot on syksyllä kyl ihan pelastus <3 Mulla on nytki hyllyn päällä odottamassa monta kivaa lainakirjaa. Ihaniaa syksyä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on<3! Nonii, eikun vain lukemaan. Ihanaa syksy sulle kans Linda!:)

   Poista
 4. Aivan ihana postaus! Samoja juttuja löytyy mullakin! ♥

  VastaaPoista
 5. Oi, kiva postaus! Kirjastot on rakkautta <3

  VastaaPoista
 6. Pystyn kyllä samaistumaan niin moneen kohtaan, yks vilukissa ilmottautuu! :D
  Ps. Herkullisen näköistä piirakkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha noniin:D!
   Kiitos!Kokeilu se olis, vielä vaatii paaaljon hiomista tuo resepti...

   Poista
 7. Ihana postaus :) Oon kyllä monesta asiasta samaa mieltä nimimerkillä just kannoin kirjastosta kassin kirjoja ja sain valmiiksi ensimmäisen ylipolvenvillasukan :) syksy on kyllä ihanaa aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit<3
   Niin kirjastot on kyllä niin kivoja, oi kuulostaapa ihanilta nuo ylipolven sukat! Itsekkin neuloin viime vuonna sellaiset.

   Poista
 8. Vau miten upeita kuvia!<3 Ihanaa torstaita sulle :) Xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiito ihana sinä!<3 Ihanaa torstaita sullekkin!

   Poista