MENU

22.8.2016

Favorite Face Mask at the moment & searching a new favorite


Pitkä aikainen suosikki kasvo naamio on ehdottomasti The Body Shopin Nutriganics Smoothing Mask. Harmi vain sitä ei einään ainakaan löydy heidän nettikaupastaan. Tämä teki ihosta niin pehmeän ja jätti sen myös todella raikkaan tuntuiseksi. Tämä sopi myös hyvin herkemmälle iholleni. Kannattaa ehdottomasti kokeilla jos vain sattuu löytymään kaupasta vielä!

Nyt olisi siis hakusessa uusi kasvonaamio. Ajattelin kysyä teiltä lukijoilta, mikä on teidän lemppari kasvonaamio?En långvarig favorit bland ansiktmaskarna är The Body Shops Nutriganics Smoothing Mask. Men så synd att de slutat i alla fall på hemsidan försäljningen av denna.Denna gjorde hyn så mjuk och lämnade en fräsh feeling efteråt. Passade också bra åt min lite känsligare hud. Lönar sig absolut att köpa ifall denna finns kvar i butiken!

Nu är jag då ute efter en ny favorit ansiktsmask. Tänkte be om din hjälp, vad är din favorit ansiktsmask?

10 kommenttia :

 1. Mullakin on hakusessa joku hyvä kasvonaamio varsinkin näin syksylle, ja sen tulisi olla kyllä tosi kosteuttava! Pitää seurailla sun blogia jos vaikka satut löytää uuden lempparin! :)

  http://visions-ninni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmoitan aivan varmasti kun uusi lemppari on löytynyt!
   Terkuin Harriet

   Poista
 2. Mulla on pitkään ollut etsinnässä joku hyvä kasvonaamio, mutta vielä ei oo mitään aivan äärimmäistä suosikkia tullut vastaan. Jään siis innolla minäkin seuraamaan, josko kommentteihin tulisi jotain kivaa ehdolle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Toivotaan ettät ulisi joitan hyviä ehdotuksia:)

   Poista
 3. Suosittelen kokeilemaan Freemanin naamiot , ovat hinta-laatu suhteeltaan aika mahtavia ja valikoimaa löytyy ! :) toinen merkki josta tykkään älyttömästi on glamglow niillä on highend naamioita jotka on ihan taivaallisia!

  elinaeveliinaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin ihana saada paljon vinkkejä, kiitos paljon! Noita freeman naamioita olen miettinyt että pitäisi ottaa kokeiluun:)

   Terkuin Harriet

   Poista
 4. Kuulostaapa hyvälle! Harmi kun sitä ei löydy enää verkkokaupasta :( Mullakin on hakusessa uusi lemppari naamio, joten täytyykin varmaan ruveta etsimään :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä ehdoton lemppari! TOivotaan että löytyisi sullekki uusi lemppari naamio:)

   Terkuin Harriet

   Poista
 5. Itse tykkään dermosilin tuotteista, heidän irti revittävä kasvonaamio on paras!

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tuota pitääkin kokeilla! Oon kuullu vain hyvää dermosil merkistä:)
   Terkuin Harriet

   Poista